Sorosdynastie

Fox News berichtte dat de zoon van George Soros – Alex Soros – minstens 17 keer zijn opwachting maakte in het Witte Huis sinds Joe Biden president werd. Naar verluidt is Alex gepokt en gemazeld zijn vader, maar dan in het kwadraat. Evil“, stelt Elon Musk. De verpersoonlijking van het Kwaad.

Soros junior heeft de reputatie nog meer gedreven te zijn dan papa Soros. Hij bekleedt de voorzittersstoel van de Raad van Beheer van het Open Society Foundations netwerk. Wat hij daar juist ging doen is niet bekend. Allicht niet veel goeds. In het genoemde artikel kan u vernemen hoeveel geld Soros naar verschillende personen en/of projecten van de Democraten vloeide. Sinds de 2018 verkiezingen ca. 6 miljoen dollar, plus 700.000 dollar naar het Biden Victory Fund in 2020. De lieftallige voorzitster van het Congres, Nancy Pelosi, mocht ook rekenen op een verkiezingsbijdrage van honderdduizenden dollars.

Reden te meer om te duimen voor een dringend gewenste nieuwe – Republikeinse – bewoner van het Witte Huis.

Meer info: https://www.foxnews.com/politics/george-soros-son-visited-white-house-at-least-17-times-since-biden-took-office-records-show