3 gedachten over “Slechte verliezers

 1. Inderdaad van slecht verliezers gesproken. Zoals ene zekere Ivo Belet (ex VRT medewerker) gisteren “droog” kwam vertellen dat de rechtse fractie in het Europees parlement ( waartoe Vlaams Belang, PVV, FN, FPÖ, enz… behoren ) dat deze gesponsord worden door Poetin. De leugens van de eurofiele kl**tzakken worden zo doorzichtig dat uiteindelijk een groot deel van de bevolking er niet meer zal intrappen. Laat ons hopen althans.

 2. Gesjoemel of niet, minstens een paar honderd duizenden willen het referendum overdoen. Waarbij die idee heel bruikbaar is.
  Het volk kiest de partijen op basis van hun partijprogramma. Eens de regeringscoalitie gevormd, waarvoor het soevereine volk in het algemeen niet heeft gekozen, heeft het geen enkele invloed meer. Daar is dan een tweede verkiezing zeer nuttig, zelfs aangewezen.
  Het zou efficiënt kunnen zijn, zoals bij het telefoonverkeer: inleggen en opnieuw kiezen.

 3. En ook wij hebben recht op een Referendum trouwens ieder Land in de EU heeft daar recht op, als men het Gelijke kansen en Discriminatieverbod volgt die de EU hebben uitgeschreven.
  Dus in het UK/Engeland hebben ze een Referendum mogen houden dan hebben wij de andere Landen er ook recht op volgens de Wet op Discriminatieverbod!
  Wij zijn het Volk, We are the People, Wir sind das Volk, Nous sommes le Peuple, Somos el Peublo, Ci sono le Persone etcetera etcetera etc……

Reacties zijn gesloten.