Groen! en co willen de luchthaven van Deurne kapot

Wie de laatste inzendingen van Freddy Van Gaever ‘Men zegge het voort’ gevolgd heeft, weet dat hij een poging doet om zijn voormalige luchtvaartmaatschappij te redden.

De Groenen en hun linkse kameraden zien het enigszins anders.  Sinds jàààren proberen ze de luchthaven kapot te krijgen.  Ze zijn tégen alles.  Tégen een verlenging van de startbaan omdat er vleermuizen in Fort III zouden overwinteren.  Ze waren tégen de ondertunneling van de Krijgsbaan omdat de luchthaven hiermee een overlevingskans kreeg.  Ze zijn tégen de luchthaven omwille de “levenskwaliteit” der omwonenden: geluidsoverlast, vuile lucht enz.  Gemakshalve vergeten ze erbij te vermelden dat de luchthaven er eerst was en dat de bevolking er vrijwillig rond is komen wonen.  Steeds dichter en dichter, tot de strot dichtgeknepen wordt.

Parkhaven zet luchthaven te koop, een zgn. ludieke actie.

En nu hebben ze bloed geroken.

De PVDA is niet vies van een potje demagogie.

Op facebook vindt u een actiecomité dat de luchthaven wil steunen.


Curatoren hard voor mangement VLM Airlines

 

 

5 gedachten over “Groen! en co willen de luchthaven van Deurne kapot

 1. Ik herinner mij , zoveel jaren geleden, stonden er een maquette opgesteld in het gemeentenhuis van Deurne. Zij promoten een nieuwe woonwijk rond de luchthaven. Alles was vrij vlug verkocht , de prijzen voor die nieuwe woningen waren voordelig. Het kreeg de steun van een gemeente die zo rood was als een rijpe tomat .Ik denk dat iedereen toen wist dat hij ging wonen vlakbij een luchthaven. Ik heb nooit iemand horen klagen over lawaaihinder door vliegtuigen
  Natuurlijk ik begrijp die groene brulkikkers en hun rode ridders . Bij uitbreiding zouden de vleermuizen in hun slaap gestoord worden . Dat is natuurlijk een ernstig probleem waar de EU -rechten van de Vleermuizen organisaties eens goed moeten over nadenken .Niet de luchthaven is een probleem voor de levenskwaliteit maar wel die groen rode kastekinderen

 2. De groenen zijn crypto-communisten en belgicisten die oorlog voeren tegen de Vlamingen en tegen Vlaanderen, op alle mogelijke manieren maar ondertussen wel schurftig parasiteren op diegenen die men saboteert.
  De groenen zijn tegen kernenergie, maar hebben er geen enkel probleem mee dat we hier afhankelijk zijn van franse kernenergie. Integendeel, het is een bijkomend politiek chantagemiddel tegen de Vlamingen.
  De groenen zijn de grootste vijand van de landbouw, met de bedoeling ons afhankelijk te maken van het buitenland, waar er dan geen probleem meer is met de kwaliteit, van de ingevoerde “bucht”..
  De groenen staan aan de kant van diegenen die ons overspoelen met vreemdelingeninvasies.
  De groenen rollen de “rode loper” uit voor alles wat decadent is.
  De groenen zijn de grootste supporters van censuur en van het strafbaar stellen van de “haatmisdrijven” (sic)
  De groenen zijn de collaborateurs die mee heulen met de belgische en EUSSR bezetters. enz…enz…
  Kortom de “groenen”(met daarbij alle roden) zijn een dodelijke kanker.. die moet verdwijnen in plaats van de luchthaven van Deurne.
  Het gaat hier dan uiteindelijk niet om de luchthaven van Deurne, maar wel om de aanpak van de verraders en collaborateurs.
  Het komt er dan ook op aan de juiste analyse te maken van het probleem, met daarbij het juiste taalgebruik.(en de aanval is de beste verdediging).

 3. Zoals Rene al schreef: de luchthaven was er voor de woonwijk. Dus de slogan zou moeten zijn: een woonwijk past niet bij een luchthaven. Idem dito voor Zaventem.

 4. Rood en vooral groen ,als ik dat nog maar hoor , stijgt mijn bloeddruk. Ze zijn toch O zo begaan met onze levenskwaliteit . Als ze eens beginnen met heel Islam importtroep buiten te zwieren . Die aanslag op de luchthaven was zeker geen verbetering van onze levenskwaliteit . Ze willen ook gedeeltelijk de Antwerpse ring overdekken met fris vers gras Wat gaan ze doen met de uitlaat van die duizenden
  auto’s . Heel die groene kinderkribbe hangt serieus mijn keel uit . Het zijn idioten die voor dat partijtje nog stemmen

 5. Het lijkt me logisch dat als de luchthaven verandert van een zakenluchthaven met kleine vliegtuigen naar een toeristische luchthaven met grotere vliegtuigen met veel meer lawaai, de mensen meer hinder ondervinden. Dat heeft niets met groen, rood of andere kleuren te maken.

Reacties zijn gesloten.