Sharia? Why not!

Mark Dice trok weer op pad om de linkse medemensch in het ootje te nemen.

Hij ondervroeg mensen over  Hillary Clintons zogezegde plannen om de sharia in de Amerikaanse wetgeving in te voegen.  Kijk hoeveel er in de VSA rondlopen die als een afgerichte hond reageren als ze de naam Hillary Clinton horen en zonder nadenken – voor zover mogelijk – instemmen met haar zogezegde ‘plannen’.

“Hillary is cool”,  “That can’t be a bad thing”, “Sure”, “It sounds like it is a step in the right direction”, “Sure, why not!”, “It’s one of the key platforms”, “Yes, yes”…

 

 

8 gedachten over “Sharia? Why not!

 1. Sharia law in de Amerikaanse wetgeving invoegen volgens Hilariteit King Kong ? Ik heb daar geen enkel probleem mee , maar dat ze die sharia dan enkel en alleen toepassen op moslims ….stenigen , onthoofden , kruisigen , amputaties , het staat allemaal in de sharia en binnenkort ook in de amerikaanse wetgeving

  • Voor alle duidelijkheid: het was een grapje, René. Mark Dice is een rechtse beroemdheid in de VSA. Hij slaagt er telkens in de domheid van zijn landgenoten tot in het kwadraat te verheffen.

 2. Niet toevallig bijna allemaal vrouwen. Let op: ook in de VS mogen die stemmen!
  De zelfde man vroeg vorige week ook of ‘White Christmas’ niet racistisch was…

 3. Maar niet alles in de shariawetgeving is slecht, vooral niet dat het getuigenis van een vrouw niet veel waard is. Het bewijs werd vandaag voor de zoveelste keer geleverd: de ‘groepsverkrachting’ van een 20-jarige WAG door profvoetballers was gewoon groepssex.
  Wie herinnert zich het schrijnende verhaal van het langdurige misbruik van een minderjarige door zowat alle notabelen in een noordfrans dorp niet? De moeder gaf na jaren toe dat het allemaal verzonnen was, maar ondertussen had al wel één man zelfmoord gepleegd in de gevangenis.
  Of de maandelijkse verhalen van vrouwen die zich op Facebook voordoen als kankerpatiente, om zo veel geld binnen te rijven?
  Of de amerikaanse, die zich voordeed als kleurlinge, gewoon uit linksigheid, en om bekend te worden, tot er een foto opdook van voor haar bekering, als puur blanke?

 4. Gezien de “kledij” van de aangesproken dames, hadden deze allemaal al recht gehad op een portie zweepslagen, cfr de sharia.
  Bij de aangesproken dames gaat het om domheid en kruiperigheid, maar bij Killary Clinton gaat het om hoogverraad, in opdracht van de occulte machten achter de NWO.
  De kans is dan ook groot dat ze Obama zal opvolgen. Na een donkere homo, een blanke lesbische, om verder af te breken wat nog rechtstaat in de VSA.
  Om haar zover te krijgen zal het nog wel wat “gefoefel” vergen en geld kosten, maar voor de “sponsors” zal dit laatste geen probleem stellen. Nadien worden de uitgaven toch op één of andere manier terugverdiend.
  De ondergang van de VSA is dan ook in het laatste stadium beland.
  http://www.activistpost.com/2014/06/zbigniew-brzezinski-decline-of-us-and.html
  Een citaat :
  “Ever since 9/11, it has been apparent that the American empire is living on borrowed time. In more recent years, the inevitable collapse of American world hegemony and the unipolar world is one that very few informed observers can continue to ignore. “(=einde citaat)
  Een citaat met een analyse :
  “Yet the decline of the United States is not simply the result of a few years of stupid mistakes made by the ruling class. The truth is that the end of America is nothing more than a waypoint in a script that was written long ago. “(=einde citaat)
  Het besluit :
  “The ultimate decline of the United States, however, is dealt with in Brzezinski’s concluding section of the book which it tellingly titled “Beyond The Last Global Superpower.” Here, Brzezinski opens with the announcement that, not only will American hegemony soon come to an end, but that there will never be another superpower to emerge as powerful as the United States is at the time of the writing of the book, in 1997.”(=einde citaat).
  De ganse tekst is echter belangrijk, maar voormelde citaten geven al een beeld van de toekomst. Hierbij dient men te weten dat Brzezinski een “tophandlanger” is van de elites achter de NWO.
  Achter de “sharia” van Clinton gaat dan ook heel wat meer schuil, dan op het eerste zicht duidelijk is. Het is één der zovele wapens die worden ingezet in de oorlog tegen de westerse beschaving.

Reacties zijn gesloten.