6 gedachten over “Schrap de “just” in “justitie”

 1. Jusitie… past us hierbij.
  Deze avond op de radio1 van de openbare omroep BRT (zeer) uitgebreid over Dries Van Langenhove, in feite was het reeds de mainstream media vierschaar met als rechter en beul de BRT roeptoeters.
  Ik heb twee zaken onthouden: 1- er zijn –>aanwijzingenzal het cordon sanitaire ophouden te bestaan<–
  Al het andere was daar aan ondergeschikt, zoals wat de kiezer vraagt, een goed bestuur, de winnaars samen laten regeren…
  Tussen haakjes ik heb mijn grootste twijfels bij de "oprechtheid" van de NVA lieden, ik heb al uitspraken genoeg gehoord hoe ze denken en de top (daar draait het tenslotte om) zou wel eens DE partij er bij willen betrekken om hun keihard tegen het beton te gooien, wie goed heeft geluisterd naar de "top" (ratten) van de NVA weet zeer goed wat ik bedoel.

  (*)had hier cursief willen gebruiken webmaster maar met die knullige reactiemodule kan ik alleen rechte letterkes kwakken šŸ™

   • Ik had liever gehad dat u (zoals ik in een tweede reactie had gevraagd dit zou verwijderd hebben.
    Een groot deel van wat ik gepend heb is door een bij en copy/paste verdwenen en ik had dat niet gezien en verstuurde het boeltje GRRRRRR zonder controleren.
    Het lijkt nu of het bovenstaande voor de zoveelste keer alleen over de NVA ging, niet dus, was uitgebreid over Dries Van Langenhove en de perfide rol van de mainstream media met in het bijzonder de openbare omroep BRT.
    Jammer genoeg schrijf ik geen uitgedachte teksten maar is het hoe het zich in mijn hoofd ontspruit (kan het niet betr uitdrukken) zodus kan ik mezelf nooit herhalen.
    Wat ik om schreef was dat er enkel –>aanwijzingen<– zijn, dus geen bewijzen van schuld en dat is toch iets anders… hoewel in een onland waar de VZW's van een politiek partij door het OM worden kaltgestelt(*), heb ik geen enkel vertrouwen in de rechtspraak.
    In Nederland is bij het proces met Geert Wilders inmenging geweest door de politiek, minister van justitie (Opstelten )gaf opdracht om Geert Wilders te vervolgen "want hij liep teveel in de weg ",
    Bij ons had Verhofstadt gezworen dat hij het Vlaams Blok zou laten veroordelen en het is dus ook gebeurd, inmenging van politici in de rechtspraak, beĆÆnvloeding of vriendendienst is iets dat heel reĆ«el is.
    In ieder geval was de openbare omroep BRT bijna net niet (maar het scheelde maar een millimeter) rechter en beul van Dries Van Langenhove.
    Ik stel vast dat meester Plateau (advocaat van Dries Van Langenhove) de timing wat "ongelukkig" gekozen voelt en Tom Van Grieken formuleerde het wat explicieter (een advocaat moet steeds opletten hoe hij het zegt) en spreekt ronduit van intimidatie.
    Ik vroeg me ook af toen ik de roeptoeters op de radio uitgebreid hoorde neuzelen over "de zaak Van Langenhove" waarom nu ? net voor de regeringsvorming.
    Echo's uit het verleden, beschadig DE partij en lukt het niet: veroordeel ze.
    Enige pluspunt, dat Rutten wijf kakt in de broek omdat De Wever Bart verdere gesprekken voert met Tom Van Grieken, en roept ze (het foorwijf mocht in terzake bij de vrienden aan tafel gaan zitten) "Bart legt uw kaarten op tafel wij moeten weten wat gij doet…
    Ik lig in een deuk alleen al omdat de mainstream politici het dunnetjes in de broek begint te lopen.
    Dit is een beetje een "reconstructie" van de eerder verminkte reactie, niet zo scherp maar allƩ het kan er mee door."

    • Onze verontschuldigingen: verkeerd begrepen. De reactiemodule (software) doet soms heel vreemd en dan is het moeilijk in te schatten wat er bedoeld, resp. de mist in gegaan is. Vandaar.

     • Thanks no problem, ben tevreden dat ik nog mijn (virtuele) gram kan halen op fora en blogs.
      Wij rechtsen worden (bijna) doodgezwegen in de klassieke media.

 2. Benieuwd of het gerecht ‘de misdaden’ van Dries (niet van de voetballer) zal seponeren?

Reacties zijn gesloten.