Golfbrekers

Vlaams-radicale blog: verbonden maar niet aan banden

Golfbrekers

Schone schijn

Wat een schone schijn allemaal. Die linksen die op Theo Francken inhakken die zelf – ook toonbeeld van schone schijn – in feite gewoon geen enkel verschil maakt met zijn voorgangers die allemaal een open-grenzen-wees-welkom asielbeleid voerden. Hij ook dus.

Het beleid van de regering van Francken: op 30 november van dit jaar al meer asielaanvragen (18.088) dan in heel 2016 (18.710).

In heel 2017 mogen meer dan 12.679 asielzoekers hier blijven als vluchteling (meer dan 9.989) of subsidiair beschermde (meer dan 2.690). Daar komt later dan nog eens de gezinshereniging bij. Die Soedanezen van Theo : een detail in vergelijking daarmee. Linksen zouden Francken in feite moeten feliciteren…

4 gedachten over “Schone schijn

  1. De cijfers die Gerolf Annemans geeft zullen we niet lezen bij de MSM. Men ligt bij N-VA te jammeren en te janken dat men bij de MSM niet anders doet dan Bart De Wever, Theo Francken en de N-VA bashen. Ik vind dat N-VA er nog al heel goed uit komt bij de MSM. “Verwonderlijk” dat Gerolf Annemans met deze cijfers de MSM niet haalt, toch ?

  2. Van mensen zoals Theo Francken kunnen we er heden ten dage niet genoeg van hebben. Wat een prachtkerel en kansparel voor België en wat een linkse achterlijke hufters die hem liever zien gaan als komen!

    Ik ben als Nederlander jaloers dat België zo’n geweldige strijder heeft. Zo’n ferme strijder is helaas in Nederland (nog!) nergens te bekennen……..

    MAAR….. tijden zullen beslist veranderen en links gaat dan flink op de blaren zitten c.q. het dunne angststront zal hen dan langs de benen lopen!

  3. Theo Francken doet juist hetzelfde als zijn voorgangers en dat is heus geen strijd tegen migratie. Er word bij Theo en de NVA veel stoere taal gebruikt, maar daar blijft het ook bij, ze kleuren mooi binnen de lijntjes van de EU. De linksen, en daar behoren de vld en de cdv ook bij, schreeuwen moord en brand, om aan te tonen hoe politiek correct ze wel zijn. Ze vertellen er wel niet bij dat die teruggestuurde Somaliërs hier geen asiel hebben aangevraagd en dus illegaal in ons land zijn. Als Theo het echt goed zou menen met de eigen bevolking, dan zou hij alle illegalen het land moeten uitzetten en de grenzen sluiten.

Reacties zijn gesloten.