Schimmelpaniek

Het WHO en hun gedienstige lakeien hebben weer een dodelijke ziekte ontdekt waaraan wij allemaal ten onder zullen gaan als we niet eerst door onze regeringen tot de bedelstaf en hongerdood veroordeeld worden. En zie, de oorzaak hebben ze ook al gevonden: de klimaatverandering! Deze laatste is eigenlijk de oorzaak van de “alarmerend snelle uitbreiding”. De dooddoener (sic) is een gistschimmel, de Candida Auris, die naar verluidt quasi niet uit te roeien is. Het WHO eist dat we deze schimmel de hoogste prioriteit geven.

Eens dat deze schimmel je overvallen heeft, kan het de dood veroorzaken. In percentages uitgedrukt: tussen 29 en de 53% der zieken overleven de schimmelaanval op het hart, het centrale zenuwsysteem, ogen, skelet en organen niet. En dat hebben we aan onszelf, resp. de klimaatverandering, te danken.

Naar verluidt lopen gezonde mensen geen risico. Slechts moedwilligaars met een onderliggende ziekte maken kans de onheilsvoorspellingen van het WHO ingevuld te zien.

Het WHO speelt echt wel kort op de bal en wil snel kunnen ingrijpen. De Guardian gaf onderstaande cijfers over bekende gevallen die jaar na jaar catastrofaal stegen.

  • 2018: 330
  • 2019: 476
  • 2020: 756
  • 2021: 1471 – waarop de CDC (Amerikaanse Gezondheidsoverheid) een dringende waarschuwing kond maakte: “Candida Auris ist een ernstige globale gezondheidsbedreiging”.

Het CDC vindt dat het absoluut nodig is dat de nieuw ontdekte ziekte voortdurend onder de loep genomen wordt, dat laboratoria best nu al hun capaciteiten uitbreiden en dat er snel en adequate tests moeten uitgevoerd worden. Verder wordt een wereldwijde meldplicht aangeraden om de uitbreiding te kunnen opvolgen. Kortom: een nieuwe testpandemie is in de maak.

De bewuste gistschimmel werd voor het eerst ontdekt in het jaar 2009 in het oor – vandaar de Latijnse naam “auris” – bij een 70-jarige Japanse in een ziekenhuis in Tokio. Maar de allereerste – men was zich toen nog niet bewust van het wereldwijde gevaar – werd in het bloed van een kind in Zuid-Korea gevonden. Blijkbaar ontstaan allerlei dodelijke epi- of pandemieën ergens in het Verre Oosten. En nog een toevalligheid: ook dit schimmeltje kon zich blijkbaar onverwacht, heimelijk, op de mens storten. Hoed u voor vleermuizen!

Oorzaak: Arturo Casadevall van de John Hopkins University in Baltimore ziet een oorzakelijk verband met de klimaatverandering. We geven u in mensentaal mee wat in 2021 in het vakblad “mBio” door een microbiologenploeg neergepend werd als hypothese. Daar de aarde opwarmt, stijgt ook de lichaamstemperatuur van de mens. En de schimmel beschikt over een hogere temperatuurtolerantie; hij kan nl. tot 42° C overleven. Eigenlijk komt de energiecrisis als geroepen: u zet de thermostaat lager en u behoedt zichzelf voor een agressieve schimmel. Kortom: u redt het klimaat en u redt zichzelf.

Andere te mijden ziektes zijn de apenpokken, de vogelgriep en allerhande woke-besmettingen.

https://www.rtl.de/cms/ausbrueche-in-den-usa-behoerden-warnen-vor-candida-auris-darum-ist-der-pilz-lebensgefaehrlich-4802114.html

https://www.t-online.de/gesundheit/aktuelles/id_100148146/usa-toedliche-pilzinfektion-candida-auris-breitet-sich-rasant-aus.html