Schengen = open-deur-dag!

In Oostenrijk worden steeds meer illegale immigranten door de politie opgepakt.  Gedurende de laatste drie jaar waren het er meer dan 70.000.  De open grenzen van het Schengenverdrag spelen daarin een centrale rol.

En het aantal neemt van jaar tot jaar toe.  Waren het er in 2010 16.727, zo steeg dit cijfer naar 21.232 in 2011 tot 24.375 in 2012.  Ook dit jaar zal de stijgende tendens niet te ontkennen zijn: in de eerste 5 maanden werden al 10.111 illegalen opgepakt.

EUSSROp de luchthavens of via mensenhandel kwam er slechts een relatief klein aantal aan.  De meerderheid komt gewoon met hun bagage via de open grenzen.  Wie zou ze kunnen tegenhouden?  Met Schengen is het elke dag open-deur-dag!

5 gedachten over “Schengen = open-deur-dag!

 1. Europa doet er alles aan om de onafhankelijke staten van Europa kapot te maken, en dit onder de leiding van dat klein Belgisch ventje

 2. Linda Rivera
  OCTOBER 22, 2012 @ 4:41 PM
  Help Tommy! Tommy and the British people are HATED by their own government ! UK leaders HATE FREEDOM and HUMAN RIGHTS! British leaders adore and LOVE totalitarian Islam and excessively cruel Islamic sharia law!

  Tommy is being persecuted and imprisoned for Islam!!! Help!
  Non-Muslims are now persecuted in Britain the way they are persecuted in MUSLIM countries!

  Non-Muslims of the world unite! We must not go quietly into the night!
  We must not lose our FREEDOM!

  We must hold protest demos to protest this wickedness against Tommy in all of our Western countries!
  Remember to pray for Tommy’s protection in your prayers!
  EVERY SINGLE ONE OF US IS TOMMY ROBINSON!

  Linda Rivera
  OCTOBER 23, 2012 @ 10:55 AM
  Hanna,
  It is the New World Order made up of treasonous Western ruling elites and Muslims – NOT moderate Muslims! Quran-obedient Muslims!
  Western ruling elites share the same HATE as Muslims for our LOVING, Merciful God, our Awesome Creator.

  Western ruling elites HATE our God, our Bible, Judaism, Christianity, our God-given human rights and our freedom. They have purposely brought in many millions of the soldiers of Allah into our countries to harm us. They worship the deity Muslims call Allah, except they give this deity a different name.

  shaz
  OCTOBER 22, 2012 @ 4:44 PM
  I JUST read that Paul Westen was just arrested outside of Wormwood Scrubs!!! WTH is going on! This kind of crap will soooon be coming OUR way IF we do NOT get this Muslim OUT of OUR White House!

  Linda Rivera
  OCTOBER 22, 2012 @ 8:08 PM
  Non-Muslims of the world unite! We must not go quietly into the night!
  NO Islamic conquest of our nations! We must not lose our FREEDOM!
  Live free or die!

  We must hold protest demos in all of our Western countries to protest this wicked injustice against Tommy and Paul!
  Remember to pray for Tommy and Paul’s protection!
  EVERY SINGLE ONE OF US IS TOMMY ROBINSON and PAUL WESTON!

  Linda Rivera
  OCTOBER 22, 2012 @ 8:06 PM
  Did freedom-hater UK leaders ask to join, and are now a member of the OIC (Organization of Islamic Cooperation – the 56 Muslim nations)? Are Islam-lover UK leaders going to soon announce that Britain is no longer a secular country but it is now a Muslim nation ruled by Islamic sharia law? And that if anyone protests, they will be jailed in accordance with sharia? As Tommy was jailed, and as Paul was arrested for MERELY asking about Tommy.

  For Paul Weston, simply asking a question about a jailed friend, Tommy, is now considered a “breach of the peace” in Cameron’s Britain and a reason for Paul to be arrested and man-handled in the totalitarian Muslim nation.

  Absolutely incredible and shocking in what was once a free country whose heroes fought and died in the Second World War so that we could live in freedom and safety. Cameron and the rest of Britain’s ruling elites and police SPIT on the graves of our World War Two heroes.

  Taken away in a police van; where is Paul Weston now? No one knows.

 3. Lees eerst voor een goed verstaan de complete teksten hieronder, en bekijk dan de video onderaan.

  Kijk achteraf ook eens op:

  http://www.barenakedislam.com/2012/10/22/breaking-uk-police-have-incarcerated-edls-tommy-robinson-together-with-savage-muslims/

  Dat is het Engeland van vandaag, onbegrijpelijk ! ! !

  Hier vindt u de video van een BBC-lynching van Tommy Robinson van de English Defence League, tijdens het programma genaamd – een verkeerde benaming – “FreeSpeech on BBC3”. Het is geen vrije meningsuiting als je verbaal misbruik maakt en als iemand zelfs aanzet tot moord voor de uitoefening van zijn recht op vrije meningsuiting, zoals gebeurt in dit “debat”.

  Interessant is dat in de reacties op de video op YouTube te zien is dat het publiek was uitgezocht door de BBC om zijn politieke houding en zeer zeker geen afspiegeling is van het Britse publiek. Dat is geruststellend, omdat een land waarvan het studiopubliek de regering trouw vertegenwoordigt een kruising tussen de Sovjet Unie en Pakistan zou zijn.

  Het afgrijselijke ageren tegen een persoon door onwetende mensen – of erger – is een meer passende omschrijving van de situatie. Een kerel in de video, blijkbaar een “muzikant”, ik had nog nooit van de zogenaamde Akala, praat over de baanbrekende wiskunde en wetenschap in de islamitische cultuur. Hij moet naar Barack Obama hebben geluisterd hebben in plaats van naar school te gaan. Heeft hij ooit gehoord van Euclides, de vader van de geometrie, en Pythagoras? Moslims hebben niets als eerste uitgevonden. Het enige wat ze deden was het vertalen van de intellectuele schatten uit het oorspronkelijke Grieks in het Arabisch en ze bewaren in de bibliotheek van Alexandrië. De cijfers die we gebruiken en “Arabisch” noemen, waren eigenlijk in India ontwikkeld en vertaald uit het Sanskriet in het Arabisch, vandaar hun naam.

  De islamofiele Barack Hussein Obama heeft goed zijn best gedaan op het onderwerp “De islam heeft bijgedragen aan het karakter van ons land” in zijn viering van de Ramadan, onlangs, maar niet voor de eerste keer. Ook noemt hij “moslims die hielpen bij het ontraadselen van de geheimen van ons heelal”, van wie hij de namen echter niet wilde of kon noemen.

  In werkelijkheid zijn de wetenschap en de islam fundamenteel onverenigbaar, dat is waarom, ondanks de propaganda, er geen moslimwetenschappers in de geschiedenis van de islamitische wereld zijn. De enige rationele denkers van enige invloed die de islamitische wereld heeft voortgebracht, Averroes en Avicenna, waren niet echt moslims, maar afvalligen. Avicenna (980-1037) was een navolger van Aristoteles die probeerde om de formele logica te verzoenen met de islam en dat is mislukt. De werken van Averroes (1126-1198), ook beïnvloed door Aristoteles, werden verbrand en zijn volgelingen werden vervolgd.

  Het begrip van God in de islam, een wezen wiens macht zo absoluut is dat deze niet kan worden beperkt door rede, logica of de wetten van de natuur, en die op ieder moment de orde van het universum kan veranderen naar zijn wil – als Allah dit willekeurig beveelt , zal morgen beslist de zon niet opkomen – maakt het bestaan van een islamitische wetenschap onmogelijk. Wetenschap, een systematische methode van kijken naar dingen door empirie en logica met elkaar te verbinden, is alleen ontwikkeld in het christendom.

  Zelfs bij het opzij zetten van deze kleine faux pas, waartegen gelukkig voor Akala – die een schrijver, kunstenaar en ondernemer is, niets minder – niemand tegenin ging (nog een bewijs, indien nodig, van het zwakke intellectuele niveau van het studiopubliek), was het duidelijk dat Robinsons tegenstanders, namelijk de hele studio, niet ​​tegen hem op konden.

  Siara Khan gaf op geen enkel moment een definitie van “racisme” en hoe oppositie tegen de islam racistisch zou kunnen zijn. Moslims kunnen van alle rassen zijn.

  De toon van het debat en het niveau van de deelnemers blijkt van laag niveau te zijn. Dat blijkt uit het feit dat het hele “debat” – dat vooral bestaat uit het uitschelden van Tommy Robinson als “racist” – draait om racisme. Direct vanaf het begin is er iets tegenstrijdigs aan deze vooronderstelling: een blanke moslim. Racisme is onrechtvaardige discriminatie op basis van ras. Als je “discrimineert” tegen alle rassen, inclusief blanken, dan discrimineer je geen enkel ras, ergo, dan ben je niet racistisch.

  Enza Ferreri is een in Italië geboren Londense schrijfster en de persvoorlichter voorLiberty GB. Ze blogt op http://www.enzaferreri.blogspot.co.uk.

  Geplaatst door J N op 5 augustus, 2013 – 11:29

  © Screenshot BBC Free Speech
  ‘Working class hero’ Tommy Robinson wordt bespuwd door the middle class.

  Tommy Robinson van de English Defence League is voor de duvel niet bang. Hij voert een persoonlijke kruistocht tegen de islam en is verschillende keren belaagd en bedreigd geweest. De agressie die hij oproept door zich tegen de islam uit te spreken is ongekend. Op deze foto is te zien hoe hij in elkaar werd geslagen. De Engelse politie dreigde hem te arresteren als hij doorging met RT’s van doodsbedreigingen op Twitter. Maar Robinson beklaagt zich er op dit filmpje over dat er door diezelfde politie niets gedaan wordt met al die doodsbedreigingen.

  Robinson deed onlangs mee aan een talkshow van de BBC, geheten Free Speech. Het wordt gepresenteerd door een zelfingenomen windbuil genaamd Rick Edwards

  Je weet werkelijk niet wat je ziet.
  EN VERDER HIERONDER:
  Mijn bloed kookte.

  Robinson was terecht gekomen in een zaal met middle class jongeren, die de working class Robinson in het diepste van hun ziel verachtten. En ze spraken die verachting zonder enige terughouding uit.

  De uitzending begon met een moslim die zei dat hij Robinson op een eiland wilde zetten, zodat hij gebombardeerd kon worden met antrax. Het was eventjes stil. Ging dat niet wat ver? Maar windbuil Rick, de gespreksleider, die hier corrigerend had kunnen optreden, deed dat niet. Hij zei dat het misschien wat sterk was gezegd, maar dat hij begreep wat er bedoeld werd. Applaus.

  Nu. Hier had de uitzending door de directie van de BBC stilgezet moeten worden. Iemand die oproept tot geweld, en dan een presentator van de BBC die dat niet afkeurt. En dat ten aanzien van iemand die daadwerkelijk met de dood bedreigd is en in elkaar geslagen wordt. Moet een gespreksleider niet op zijn minst de schijn hoog houden dat hij boven de partijen staat?

  Heeft de BBC geen ethische regels? Kennelijk niet.

  Zowel de forumleden als de jonge mensen in het publiek hadden allemaal dezelfde pedante glimlachjes. Ze hadden geen enkel concreet argument tegen de acties van Robinson. Het enige wat ze te zeggen hadden was een telkens herhaald scheldwoord: ‘Racist. Racist. Racist.’ Robinson bleef steeds weer dezelfde vraag stellen. Waarom ben je een racist als je een probleem met de islam hebt. Het antwoord: ‘Racist. Racist. Racist.’

  Hoe vaker het gezegd werd, des te harder klonk het applaus in de zaal. Daar leek een enorme opluchting vanuit te gaan, zo onder gelijk gestemden. Hier zat een zaal vol met hoger opgeleiden. Het enige wat ze uitstraalden was domme eigenwaan. Ze bleven elkaar maar bevestigen met het gevoel dat zij aan de moreel juiste kant stonden. Robinson, aan de andere kant, de racist, hij vertegenwoordigde niets.

  Ze wisten niets over de islam. Ze wisten niets van de problemen met moslims. Of, erger nog: ze wisten het heus wel, maar ze waren te tevreden over hun opgeblazen ego’s, in de waarlijke veronderstelling dat het daarom oké was om deze Tommy Robinson, die plat praatte en van lagere komaf is, voor racist te verklaren, op een eiland te zetten en hem met antrax te bombarderen.

  Wat kennelijk niemand, behalve Robinson zelf, doorhad, was dat we hier de moderne invulling van de Engelse klassenstrijd zien. Upstairs downstairs. Diepe verachting treft de arbeiders. Zorg eerst dat ze in de shit komen door de massa immigratie. Laat ze dan tekeer gaan tegen die andere onderklasse, de immigranten. Scheld ze dan uit voor racisten. Het is puur sadisme. Het is eigenlijk niet om aan te zien.

  Voor wie een sterke maag heeft:

  VIDEO:
  http://youtube.com/watch?v=FtA21eiSmT

  Verder ter bijk. illustratie uit onverdachte bron:

  Islam = uitvinders. Achterlijk volkje, dat wel:

 4. Lees eerst voor een goed verstaan de complete teksten hieronder, en bekijk dan de video onderaan.
  Kijk achteraf ook eens op:

  http://www.barenakedislam.com/2012/10/22/breaking-uk-police-have-incarcerated-edls-tommy-robinson-together-with-savage-muslims/

  Dat is het Engeland van vandaag, onbegrijpelijk ! ! !

  Hier vindt u de video van een BBC-lynching van Tommy Robinson van de English Defence League, tijdens het programma genaamd – een verkeerde benaming – “FreeSpeech on BBC3”. Het is geen vrije meningsuiting als je verbaal misbruik maakt en als iemand zelfs aanzet tot moord voor de uitoefening van zijn recht op vrije meningsuiting, zoals gebeurt in dit “debat”.

  Interessant is dat in de reacties op de video op YouTube te zien is dat het publiek was uitgezocht door de BBC om zijn politieke houding en zeer zeker geen afspiegeling is van het Britse publiek. Dat is geruststellend, omdat een land waarvan het studiopubliek de regering trouw vertegenwoordigt een kruising tussen de Sovjet Unie en Pakistan zou zijn.

  Het afgrijselijke ageren tegen een persoon door onwetende mensen – of erger – is een meer passende omschrijving van de situatie. Een kerel in de video, blijkbaar een “muzikant”, ik had nog nooit van de zogenaamde Akala, praat over de baanbrekende wiskunde en wetenschap in de islamitische cultuur. Hij moet naar Barack Obama hebben geluisterd hebben in plaats van naar school te gaan. Heeft hij ooit gehoord van Euclides, de vader van de geometrie, en Pythagoras? Moslims hebben niets als eerste uitgevonden. Het enige wat ze deden was het vertalen van de intellectuele schatten uit het oorspronkelijke Grieks in het Arabisch en ze bewaren in de bibliotheek van Alexandrië. De cijfers die we gebruiken en “Arabisch” noemen, waren eigenlijk in India ontwikkeld en vertaald uit het Sanskriet in het Arabisch, vandaar hun naam.

  De islamofiele Barack Hussein Obama heeft goed zijn best gedaan op het onderwerp “De islam heeft bijgedragen aan het karakter van ons land” in zijn viering van de Ramadan, onlangs, maar niet voor de eerste keer. Ook noemt hij “moslims die hielpen bij het ontraadselen van de geheimen van ons heelal”, van wie hij de namen echter niet wilde of kon noemen.

  In werkelijkheid zijn de wetenschap en de islam fundamenteel onverenigbaar, dat is waarom, ondanks de propaganda, er geen moslimwetenschappers in de geschiedenis van de islamitische wereld zijn. De enige rationele denkers van enige invloed die de islamitische wereld heeft voortgebracht, Averroes en Avicenna, waren niet echt moslims, maar afvalligen. Avicenna (980-1037) was een navolger van Aristoteles die probeerde om de formele logica te verzoenen met de islam en dat is mislukt. De werken van Averroes (1126-1198), ook beïnvloed door Aristoteles, werden verbrand en zijn volgelingen werden vervolgd.

  Het begrip van God in de islam, een wezen wiens macht zo absoluut is dat deze niet kan worden beperkt door rede, logica of de wetten van de natuur, en die op ieder moment de orde van het universum kan veranderen naar zijn wil – als Allah dit willekeurig beveelt , zal morgen beslist de zon niet opkomen – maakt het bestaan van een islamitische wetenschap onmogelijk. Wetenschap, een systematische methode van kijken naar dingen door empirie en logica met elkaar te verbinden, is alleen ontwikkeld in het christendom.

  Zelfs bij het opzij zetten van deze kleine faux pas, waartegen gelukkig voor Akala – die een schrijver, kunstenaar en ondernemer is, niets minder – niemand tegenin ging (nog een bewijs, indien nodig, van het zwakke intellectuele niveau van het studiopubliek), was het duidelijk dat Robinsons tegenstanders, namelijk de hele studio, niet ​​tegen hem op konden.

  Siara Khan gaf op geen enkel moment een definitie van “racisme” en hoe oppositie tegen de islam racistisch zou kunnen zijn. Moslims kunnen van alle rassen zijn.

  De toon van het debat en het niveau van de deelnemers blijkt van laag niveau te zijn. Dat blijkt uit het feit dat het hele “debat” – dat vooral bestaat uit het uitschelden van Tommy Robinson als “racist” – draait om racisme. Direct vanaf het begin is er iets tegenstrijdigs aan deze vooronderstelling: een blanke moslim. Racisme is onrechtvaardige discriminatie op basis van ras. Als je “discrimineert” tegen alle rassen, inclusief blanken, dan discrimineer je geen enkel ras, ergo, dan ben je niet racistisch.

  Enza Ferreri is een in Italië geboren Londense schrijfster en de persvoorlichter voorLiberty GB. Ze blogt op http://www.enzaferreri.blogspot.co.uk.

  Geplaatst door J.N op 5 augustus, 2013 – 11:29

  © Screenshot BBC Free Speech
  ‘Working class hero’ Tommy Robinson wordt bespuwd door the middle class.

  Tommy Robinson van de English Defence League is voor de duvel niet bang. Hij voert een persoonlijke kruistocht tegen de islam en is verschillende keren belaagd en bedreigd geweest. De agressie die hij oproept door zich tegen de islam uit te spreken is ongekend. Op deze foto is te zien hoe hij in elkaar werd geslagen. De Engelse politie dreigde hem te arresteren als hij doorging met RT’s van doodsbedreigingen op Twitter. Maar Robinson beklaagt zich er op dit filmpje over dat er door diezelfde politie niets gedaan wordt met al die doodsbedreigingen.

  Robinson deed onlangs mee aan een talkshow van de BBC, geheten Free Speech. Het wordt gepresenteerd door een zelfingenomen windbuil genaamd Rick Edwards

  Je weet werkelijk niet wat je ziet.
  EN VERDER HIERONDER:

  Mijn bloed kookte.

  Robinson was terecht gekomen in een zaal met middle class jongeren, die de working class Robinson in het diepste van hun ziel verachtten. En ze spraken die verachting zonder enige terughouding uit.

  De uitzending begon met een moslim die zei dat hij Robinson op een eiland wilde zetten, zodat hij gebombardeerd kon worden met antrax. Het was eventjes stil. Ging dat niet wat ver? Maar windbuil Rick, de gespreksleider, die hier corrigerend had kunnen optreden, deed dat niet. Hij zei dat het misschien wat sterk was gezegd, maar dat hij begreep wat er bedoeld werd. Applaus.

  Nu. Hier had de uitzending door de directie van de BBC stilgezet moeten worden. Iemand die oproept tot geweld, en dan een presentator van de BBC die dat niet afkeurt. En dat ten aanzien van iemand die daadwerkelijk met de dood bedreigd is en in elkaar geslagen wordt. Moet een gespreksleider niet op zijn minst de schijn hoog houden dat hij boven de partijen staat?

  Heeft de BBC geen ethische regels? Kennelijk niet.

  Zowel de forumleden als de jonge mensen in het publiek hadden allemaal dezelfde pedante glimlachjes. Ze hadden geen enkel concreet argument tegen de acties van Robinson. Het enige wat ze te zeggen hadden was een telkens herhaald scheldwoord: ‘Racist. Racist. Racist.’ Robinson bleef steeds weer dezelfde vraag stellen. Waarom ben je een racist als je een probleem met de islam hebt. Het antwoord: ‘Racist. Racist. Racist.’

  Hoe vaker het gezegd werd, des te harder klonk het applaus in de zaal. Daar leek een enorme opluchting vanuit te gaan, zo onder gelijk gestemden. Hier zat een zaal vol met hoger opgeleiden. Het enige wat ze uitstraalden was domme eigenwaan. Ze bleven elkaar maar bevestigen met het gevoel dat zij aan de moreel juiste kant stonden. Robinson, aan de andere kant, de racist, hij vertegenwoordigde niets.

  Ze wisten niets over de islam. Ze wisten niets van de problemen met moslims. Of, erger nog: ze wisten het heus wel, maar ze waren te tevreden over hun opgeblazen ego’s, in de waarlijke veronderstelling dat het daarom oké was om deze Tommy Robinson, die plat praatte en van lagere komaf is, voor racist te verklaren, op een eiland te zetten en hem met antrax te bombarderen.

  Wat kennelijk niemand, behalve Robinson zelf, doorhad, was dat we hier de moderne invulling van de Engelse klassenstrijd zien. Upstairs downstairs. Diepe verachting treft de arbeiders. Zorg eerst dat ze in de shit komen door de massa immigratie. Laat ze dan tekeer gaan tegen die andere onderklasse, de immigranten. Scheld ze dan uit voor racisten. Het is puur sadisme. Het is eigenlijk niet om aan te zien.

  Voor wie een sterke maag heeft:

  VIDEO:
  http://youtube.com/watch?v=FtA21eiSmT

  Verder ter bijk. illustratie uit onverdachte bron:

  Islam = uitvinders. Achterlijk volkje, dat wel:

  • Hoi Jolien
   Dank voor uw reactie.
   Bij de nullenzender zijn ze in het zelfde bedje ziek. Wij hebben in het verleden, zowel bij Angeltjes als bij Golfbrekers, de politiek-correcte houding van de BBC aangeklaagd. En zullen het ongetwijfeld blijven doen. Het is met ons geld, met de subsidies, dat overheidszenders functioneren. Ze hebben de verdomde plicht neutraal te zijn.

Reacties zijn gesloten.