salam alaikum

Milqeut 

milquet-vraagt-media-het-woord-allochtoon-niet -te-gebruiken,  milquet-op-audientie-bij-de-koning, de-Wever-moet-nu-tonen-dat-hij-kan-verenigen-zegt milquet, milquet-verknoeit-politiehervorming, milquet-wil-premie-voor-mobiele-werklozen, milquet-wil-asielzoekers-in-vakantiecentra, Vlaanderen-dreigt-met-belangenconflict-tegen-plannen milquetmilquet-blijft-de-plak-zwaaien-bij-cdh, niet-meer-ingaan-op-eenzijdige-vlaamse-eisen-uit-schrik-of-schuldgevoel zegt milquet,  milquet: die-staatshervorming-kunnen-we-in-een-weekend-regelen .
Daar is deze franstalige regering met boegbeeld milquet mee bezig terwijl dit land naar de dieperik gaat, wallonië was al failliet, nu sleurt di rupo en zijn top-mini-sterren ons mee in de bodemloze put, met socialistische maatregelen die hun gewest eerder kapot gemaakt hebben.

En dan de kers op de taart

Pasen, Hemelvaartsdag en Allerheiligen verdwijnen als wettelijk betaalde feestdag.
In de plaats komen andere dagen die aangepast zijn aan de multiculturele samenleving. Dat zegt minister van Gelijke Kansen Milquet van de vroegere waalse katholieken.
Kan Milquet ons uitleggen hoeveel kansen de mee-eters meer zullen (willen)  krijgen als zeg maar het slachtfeest  een betaalde feestdag wordt.
Verder wordt aanbevolen dat het een uitgangspunt is dat discriminatie absoluut verboden moet zijn en dat de meerderheid in de samenleving zich binnen redelijke grenzen moet aanpassen aan de verzuchtingen van minderheden om hun integratie te bevorderen.
Dus met afschaffing van onze feestdagen gaan de mee-eters eindelijk aan het werk gaan, dat gelooft toch geen kat. En onze verzuchtingen dan, ons wordt niets gevraagd.
Op school mag de hoofddoek vanaf de laatste drie jaren van het middelbaar onderwijs gedragen worden. Tot dan blijft hij overal verboden. Maar in het hoger onderwijs moet het altijd kunnen, ook bij de overheid. Alleen niet bij het gerecht, de politie en het leger. Stapsgewijs naar de bourka voor iedereen?
En dwang moet ook volgens Milquet. Om meer mensen uit minderheden aan het werk te krijgen, moeten de overheid én privébedrijven die openbare aanbestedingen willen krijgen, werken met tijdelijke quota. Dan worden mensen uit etnische en culturele minderheden bij gelijke bekwaamheid bij voorrang benoemd. “De overheid die openbare aanbestedingen wil krijgen” slaat op niks, die maatregel dient enkel voor bedrijven, die zullen nutteloze ongeïnteresseerden moeten aanwerven om werk van de overheid te krijgen, het afgeleverde werk zal in kwaliteit afnemen en de kosten zullen verzwaren.
En ze speelt haar dubbele agenda meesterlijk, eerst een doekje om het bloeden de stelpen, Milquet;  Momenteel verplicht de wet iedereen tot redelijke aanpassingen voor gehandicapten. Zo moet de NMBS haar perrons toegankelijk maken voor blinden en rolstoelgebruikers.
Maar nu komt de eigenlijke bedoeling, Milquet; Maar die verplichting tot redelijke aanpassingen moet ook kunnen voor culturele en religieuze minderheden. Zo valt niet in te zien waarom werkgevers moslims niet zouden toelaten om hun gebeden te zeggen, als dit mogelijk is binnen het werkschema. Vijf keren per dag het werk stilleggen omdat de “minderheden” willen bidden, als je wil evolueren naar de economie van de arabische landen dan is dat de ideale manier. En verder zegt Milquet:  Vrouwen, die door vrouwelijke artsen willen behandeld worden, moeten dat ook kunnen laten doen. De klinieken moeten daarvoor zorgen, behalve bij spoedopnames. Haha, uit dat laatste blijkt de tweeslachtigheid  van het politiek systeem  islam, als het nodig is mogen alle islamitische regels overtreden worden.
En als je nog niet overtuigd bent van milquet haar dubbele agenda dan zullen de volgend agendapunten je wakker schudden, daar komen ze:
-De verplichte feestdagen worden aangepast aan de multiculturele samenleving.
-Blijven nog als verplichte feestdag: 1 januari, 1 mei, 21 juli, 11 november en 25 december. De rest vervalt. Er komen ook drie nieuwe verplichte niet-religieuze feestdagen: de Internationale Vrouwendag (8 maart), de Internationale Dag tegen het Racisme (21 maart) en de Werelddag van de Culturele Diversiteit (21 mei). Daarnaast mag iedereen twee “vlottende feestdagen” kiezen. Over de feestdagen van de Gemeenschappen (11 juli bv.) zegt Milquet  niets
-Ritueel slachten van offerdieren moet onverdoofd kunnen blijven gebeuren ( wanneer wordt een dier een offerdier? Een hond kat of varken zou dan ook kunnen?)  . Anders wordt de godsdienstvrijheid geschonden.

-Het ontkennen of goedpraten van àlle volkerenmoorden moet strafbaar worden, niet alleen die op 6 miljoen joden door het naziregime.

– Namen van straten die mensen uit de voormalige kolonies kwetsen (zoals bv. de Leopold II-laan) moeten worden verwijderd.

Het ligt er toch vingerdik op dat de aangehaalde drogredenen ( vrouwenemancipatie, Jodenvervolging, leopold II, niet aangepaste(christelijke) feestdagen, als disinformatie dienen om het aanvaardbaar te maken voor het klootjesvolk .
De werkelijke maatregelen dienen om in eerste instantie de islamieten ter wille te zijn, het overgrote brusselse franstalig kiespubliek, later zal blijken dat alles past in de verwezenlijking van Eurabië, ze gebruikt duidelijk de socialistische methode van de mars door de instellingen, Milquet heeft een goede leerschool achter de rug. Hitler, met zijn sociaal-socialisten, is ook democratisch aan de macht gekomen.
Maar dan nog, een vrouw die meehelpt aan de ontmenselijking van de vrouw, politiek ontmenselijkt de mens, dat kan niet anders.

De volgende verkiezing is de laatste kans om het tij nog te keren, want alles wat de Franstaligen overwinnen op de Vlamingen wordt gebetonneerd in de grondwet , ook het werk van Milquet, een bewijs dat de overwinning was geslaagd typeerde ze ooit met een uitspraak:
“oui oui, il y a suffisament de verroux”
En nogmaals, zonder de medewerking van de Vlaamse verraders van de klassieke partijen is/zou dat allemaal niet mogelijk -geweest zijn.

Mag het blondje van Youtube, uit het waalse moederland, het in het enige taaltje zeggen dat je kent Milquet?

De tijd van praten is voorbij

http://www.youtube.com/watch?v=b0OrEvPj3gY&feature=em-subs_digest

 

2 gedachten over “salam alaikum

  1. In Turkije doet de elite er alles aan om hun kinderen een opvoeding te kunnen geven zonder die islam,en hier gaan we islamscholen toelaten?Hoelang nog Vlaanderen?

  2. Voor het te laat is : Stopt dat mens, of splits eerst het land en laat hun dan begaan!
    Vlamingen verenigd U en “VLAANDEREN ONAFHANKELIJK, NU!

Reacties zijn gesloten.