Racisme? Of bescherming van de eigen soort?

Hier staan ze als eersten luidkeels te roepen.  Beklaag je je omdat ze dubbel geparkeerd staan, dan ben je een racist.  Laat je ze niet voorsteken aan de kassa, ben je een racist.  Vind je dat ze hun schoenen van de vrije zitplaats op de tram moeten halen, ben je een racist.  Vraag je vriendelijk om minder luidruchtig “rond te hangen” op straat, ben je een racist.  Vind je dat je als belastingbetaler meer recht hebt op een sociale woning dan een net gestrande verrijker, ben je een racist.  Heb je een afwijkende mening dan de pocokranten, ben je een racist.

Stem je voor het Vlaams Belang… dan ben je een extreme racist.

Enkele voorbeelden hoe het in thuisland Marokko aan toe gaat:

Bronnen: noorinfo

Le Soir-Echos

Wijblijvenhier

Observers.France24

Anti-African racism in Morocco

 

3 gedachten over “Racisme? Of bescherming van de eigen soort?

 1. Dubbel parkeren , dit is de nieuwe trend !
  Al een tijdje staan er in de Trapstraat borden met parkeerverbod, als rechtschapen mens denk je daar niet bij na, en zoek je je suf naar een geschikte parkeerplaats.
  Zo kwam ik zaterdag van de supermarkt , en weer geen parkeerplaatsen , weeral borden met parkeerverbod, vanaf 5 okt.
  Ik dacht , gatten en telloren als de werken pas starten op 5 okt. kan ik me gerust stationeren…. dit tot ongenoegen van het maffia cafe Sinjoor op de hoek.
  Wanneer dergelijk gespuis bezorgd is over de boete die ik volgens hun zeggen zal krijgen dan gaat er bij mij een licht branden.
  Wat bleek, … de cafe eigenaar was in het bezit dergelijke ontvreemde verbodsborden, verkregen door een stadsmedewerker -lees ene van hun soort.

 2. Dit klink so bekend! In Suid-Afrika is dit presies dieselfde. As mens enigiets vir ‘n swarte sê wat hom nie prys nie, is jy ‘n rassis. Om hom reg te help – maak nie saak waarvoor nie – is rassisties. Om enigiets vir hom te sê waarvan hy nie hou nie, is rassisties.

Reacties zijn gesloten.