Probleem opgelost!

Ducks In A Row GIF by Patrick Doyon - Find & Share on GIPHY

Geen 1.5 m afstand? Dan maar geen trein. Iedereen te voet, lekker buiten in de frisse lucht, achter elkaar in eendenpas. Sporten is gezond.

Treinverkeersleiding ProRail@ProRail_VL·Weesp-Amsterdam> Trein 14616 zit veel te vol waardoor de afstand van 1.5 meter niet geborgd kan worden> Trein gaat niet vertrekken omdat niemand uit wil stappen> Politie komt ter plaatse voor ondersteuning van het treinpersoneel> 1 spoor versperd> Vertraging

Replies

Linda@linnas79·Replying to @ProRail_VLBegrijpelijk dat mensen niet uit willen stappen. Eerst worden kortere treinen ingezet en nu is er ruimtegebrek …Sjef Koploper@SjefKoploper

·Replying to @ProRail_VLTerecht dat er niemand uit wilde stappen. NS moet eens een keer hun eigen problemen inzien i.p.v. deze op hun betalende klanten afschuiven. Meer treinen!

1,5 meter afstand lukt niet: reizigers weigeren te volle trein te verlaten in Nederland

4 gedachten over “Probleem opgelost!

 1. Ik blijf het ongelooflijk vinden dat er zo weinig kritische mensen zijn in de maatschappij.
  Nochtans blijkt uit het aantal “slimme mensen” dat velen weten waar de klepel hangt doch,uit opportunistische redenen,vertikken om dit te duiden.
  Op de media,laat staan op de politici,dient men ook niet te rekenen om te zorgen voor contextualisering van de cijfers en de ware achtergronden van de crisis.
  Hun gepalaver blijkt beperkt tot het,ongevaarlijk,non-debat over de mondmaskers.
  Rekening houdende met de huidige gang van zaken zou ik bij God niet weten voor welke partij ik zou moeten kiezen,zij blijken allen in hetzelfde bedje ziek.
  Er is dus ruimte voor een nieuwe non-conformistische partij.

  • MDB,
   Inderdaad, op alle fronten een oorverdovende stilte.
   Het kan ook anders, zie video met interpellatie in het Oostenrijkse parlement door een lid van de FPÖ. De dame spreekt wel vlug, maar ze verwijst ook naar België.. maar lees vooral de commentaren, als U Duits verstaat.
   https://www.youtube.com/watch?v=iHdKzyWdxU0&feature=emb_logo
   met titel :
   “Tolle Rede von Dagmar Belakowitsch: „ÖVP betreibt Maskenball zu Lasten der Bevölkerung!”
   Kortom, zoals uit de commentaren blijkt, een vrouw met ballen !!
   Ze zegt natuurlijk niet alles, kan ook moeilijk gezien haar spreektijd beperkt is.
   Met de beschikbare info op internet moet het dan ook meer dan mogelijk zijn, om deze gigantische wereldwijde en monsterachtige samenzwering te ontmaskeren.
   Zoals U ook vaststelt blijft de politieke oppositie in Vlaanderen volledig in gebreke. Door gebrek aan kennis kan dit niet verklaard worden. Alles wat men moet weten, is beschikbaar op internet.
   Heeft men ze daar dan allemaal bij hun kloten met iets ?? Zelfs de pitbull van Middelkerke is gedegradeerd tot een bang schoothondje en dito gatlekker.
   Men mag zich hierbij niet laten misleiden door zijn oproep tot burgerlijke ongehoorzaamheid. Dit maakt enkel deel uit van zijn P.R. ter bestemming van zijn kiesvee… onder het motto : “Hou me tegen of ik doe ongelukken…”.
   En mijn lijfblad !!! Om bij te wenen!! De beslissing is dan ook gevallen!!

   • Lovenaar
    Eerlijk gezegd,zonder ondertiteling,zou ik er niet veel van begrepen hebben,dankzij de ondertiteling lukt het mij wel voor ca.95%.
    Dat de regeringsleden hier demonstratief met een masker in beeld verschijnen en de grote meerderheid niet wordt pas duidelijk na een paar minuten.
    Is het op deze manier dat zij hun geloofwaardigheid moeten bevestigen,een wel erg flauw gezagsargument.
    Iemand die overtuigd is dat hij langs de goede kant van de geschiedenis staat,luistert namelijk niet naar argumenten of is er een andere reden voor hun gedrag(cui bono!!).

    Mvg

 2. In duitsland beginnen ze wakker te worden,in Belgie niks.Wij hebben ook geen echte regering deze nood regering is een onbekwame muppet regering die niets kan beslissen en als ze iets beslissen is het een puzzel met vraagtekens en ontbrekende delen.Ken Jebsen spreekt (tijdens masale betoging in duitsland.)spreekt;https://www.youtube.com/watch?v=5rDApC6MiCg.Ze protesteren voor hun rechten en tegen verplichte vaccinaties tegen Merkel en haar korrupte regering.tegen het WHO en tegen BIL en Melinda Gates foundation.Gates zijn vaccinaties hebben meer kwaad dan goed gedaan.Voor de mensen die geen duits verstaan,als je een you-tube filmpje kijkt kun je ondertitels opvragen als volgt; klik rechts onder op ondertiteling en daarna op het icoon naast de ondertiteling(het tandwieltje)dan krijg je een lijst met de talen

Reacties zijn gesloten.