Prioriteiten

Verboden wapens?

Haarlak.  Deo. Parfum.  Vernis.  Verf.  Ontsmettings- en schoonmaakproducten.  Bijtende substanties voor doe-het-zelf-doeleinden. Honden- en kattenverdrijvingsmiddel. Allemaal verpakt in een spraybus.  Allemaal niet bepaald bevorderlijk voor de ogen van een mogelijke belager. Tot nader order niet verboden.

Een aanrander krijgt een vermanende tik op zijn vingers: mag niet, stoute jongen, beheers je testosteronlontje.  Maar een busje pepperspray – in het buitenland zonder enig probleem te koop – is hier in kafkaland een ‘verboden wapen’.

Dewinter krijgt proces-verbaal voor verboden wapenbezit

De lokale politie Antwerpen heeft zondag een proces-verbaal opgesteld voor verboden wapenbezit, nadat Vlaams Belang-politicus Filip Dewinter tijdens een nieuwjaarsreceptie een busje pepperspray overhandigde aan partijgenote Anke Van dermeersch. De politie wil evenwel geen namen noemen betreffende haar vaststellingen.  Meer…

Laten we eens kijken naar wat er nog zoal dit weekeinde aan ‘strafbare feiten’ vast te stellen was: klik op 112 Antwerpen en op Criminaliteitscijfers.

FVE

 

6 gedachten over “Prioriteiten

  1. ‘za 29 jan – Politieberichten van vandaag – 21:21 ‘ ?

    Zijn we niet ma 11jan vandaag?

  2. Als een zonnebank-getinte broeder zijn liefde laat blijken tegenover een vrouw op een niet gebruikelijke westerse wijze , maar op een door Allah geinspireerde manier en die broeder krijgt een lap op zijne smoel of een trap tussen zijne beiaard ,wordt dat niet binnen afzienbare tijd “verboden” . Komen onze handen en voeten in die omstandigheden ook niet op de lijst van verboden wapens? Het zou me niet verwonderen als rood en groen in die zin een wetsontwerp voorbereid . Ge moogt je handen en voeten wel bezitten maar er geen misbruik van maken die iemand kan kwetsen ! Alleen een armlengte afstand houden moet volstaan !

    • Zou alleen maar rechtvaardig zijn. Als mannen niet mogen slaan, dan vrouwen ook niet. Is nochtans wekelijks te zien op tv in een of andere serie, vaak dan nog met goedkeurend commentaar van ‘Goed gedaan meiske’ in mijn huiskamer.

  3. Wanneer een geweldpleger(man) geconfronteerd word met zijn gewelddadig gedrag draait deze de rollen om,men noemt dit psychopaten
    Sympathiek intelligent behulpzaam romanticus,charmant de wolf in schapenvacht die de kunst bezit om te misleiden.

Reacties zijn gesloten.