8 gedachten over “Poll

 1. Bart DW mag voor mij premier worden van onafhankelijk Vlaanderen . Ge kunt maar van “een” land premier worden . Belgie , dat zijn twee landen. Ik las ook in de ex-Volksgazet dat er een aanslag werd verijdeld op het gebouw van de Verenigde Rampen Van Europa . Toch raar dat ze een organisatie viseren die de Nobel-Prijs van de vrede heeft gewonnen

  • Niet zo raar, he René, want ze worden daardoor in de bloemen gezet door de godsdienst van de vrede.

 2. De NVA zit met een zwaar probleem, niets hebben ze bekomen als ze niet in de Federale regering stappen, en alles waar ze voor staan moeten ze afzweren als ze wel in een federale regering stappen. Dus BDW zal genoegen nemen met zijn burgemeester zijn.
  Wat als de NVA de uitgestoken hand van het Vlaams Belang nu wel neemt en samen in de oppositie gaat tegen de tripartite regering?

   • Ze willen niet samen werken met het Vlaams belang want volgens BDW zijn dat 2 verschillende partijen maar met de SPA en groen samen werken geen probleem want dat zijn in feite gelijke partijen aldus BDW

   • Of BDW eerste minister wordt of niet, dat zal van Jambon afhangen. Ik blijf het zeggen Jambon is de sterke man en strateeg bij N-VA. BDW de goedgebekte handpop.

Reacties zijn gesloten.