Overstromingen en linkse haat

Dat midden Europa onder water staat, wisten we al.  Dat er een dijk doorgebroken was, hadden we ook in het nieuws vernomen.  Dat linkse extremisten ermee dreigen aanslagen te plegen op de dijken om het land onder water te zetten, dat bleef blijkbaar in de politiek-correcte pen steken.

Op het linkse Indymedia-portaal kon men hierover een bekendmaking lezen: “Wij, de germanofobe vloedbrigade hebben ons tot doel gesteld Duitsland – of gedeeltes ervan – onder de watermassa’s te laten lijden.  Voor ons is de slogan ‘Duitsland in de rug aanvallen’ meer dan een loze belofte, de daad volgt op de belofte.”  Daarom heeft men zich als opgave gesteld “de door de schijt-Duitse volksgemeenschap opgerichte dammen en dijken dusdanig te beschadigen dat het water de steden kan doen overstromen.”

Tegelijkertijd klopt de beweging zich stoer op de borst met de mededeling zaterdagnacht drie dijken beschadigd te hebben “opdat het openlucht-zwembad Duitsland zou kunnen uitbreiden”.  En er worden meer acties in Saksen-Anhalt voorspeld “om Maagdeburg eindelijk dat te geven wat onze Engelse vrienden helaas niet konden afmaken”.  
De gewestregering neemt deze bedreiging ernst en zal de bewaking van dijken vanuit de lucht en op het terrein versterken.  De bevolking werd gewaarschuwd en hun medewerking gevraagd om eventuele twijfelachtige handelingen bij de politie te melden.

De linkse extremisten willen niet alleen Duitsland afschaffen, ze laten ook geen gelegenheid voorbij gaan om te stoken en te vernietigen.  In Berlijn worden politiebureaus met molotov-cocktails aangevallen, agenten worden met stenen bekogeld, ze zetten auto’s in de fik en noemen dat ‘kapitalisme-kritiek’.  In hun zgn. strijd voor gelijke rechten worden andersdenkenden zonder enig voorbehoud – én met alle middelen – aangevallen.

Maar er is ook goed nieuws van het waterfront.

Het land b zal zandzakjes sturen, lege wel te verstaan.  En het Prachtland Tunesië wil 2 ton dadels naar de getroffen gebieden sturen.  Om op te eten,, niet om de zandzakjes te vullen.

De overstroomde gebieden willen EU-steun.  Misschien krijgen ze die in de vorm van Roma-vrijwilligers…
Floriaan Terbeke

Bron: diverse Duitse media

2 gedachten over “Overstromingen en linkse haat

  1. De linkse rakkers draaien helemaal door. Als het aan hun ligt zal Duitsland niet alleen verzuipen, maar Europa branden. Daar kan je vergif op innemen.

  2. Wedden dat ze Duitsland eerst een papiertje laten ondertekenen waarin ze akkoord gaan met volle steun aan de zuiderse profitariaatslanden de landen waar de zwaar dementerende uitgerangeerde nietsnutten hun villa’s hebben liggen voor er steun gegeven wordt aan Duitsland.
    Dat de burgers in de ellende zitten zal ze worst wezen, even de ramptoerist uithangen door er met een helikopter over te vliegen en dan vlug naar de zwaar gedekte tafel om verder te lullen en zakken te vullen.

Reacties zijn gesloten.