Overlijdensbericht

Onze redactie ontving net het overlijdensbericht van een trouwe medewerkster, Maryse Palemans, beter bekend als Foxy en later als Elliot Ness die zowel voor Ray van Angeltjes als voor Golfbrekers in haar pen kroop om te schrijven over haar belevenissen en frustraties in de BorgerBronx.

Maryse Palemans stierf maandag na een verbeten strijd tegen kanker.  Wij hielden tijdens haar ziekte en maandenlang verblijf in het ziekenhuis regelmatig contact, maar de laatste weken kon zij nog amper spreken aan de telefoon.

Ons medeleven gaat naar haar zoon,  schoondochter en kleinkindje dat ze zo graag had zien opgroeien. De uitvaart is morgen om 10 uur in het uitvaartcentrum aan het Cogelsplein in Deurne.

Rust zacht, Foxy.

 

 

 

12 gedachten over “Overlijdensbericht

 1. Lacrimosa dies illa…:
  Oprechte deelname in het verdriet van àl degenen die “nauw aan het hart lagen” van onze geachte èn geliefde reageervriendin Foxy.
  Dat Zij nu in vrede moge rusten.

 2. Het gebeurde soms dat ik reageerde op Foxy haar bijdragen. Ik herinner me nog , dat de redactie mij eens deed opmerken dat ” Foxy ” een vrouw was , want ik dacht steeds aan een man . Ik vroeg me al af waarom ze geen reacties meer schreef . Zij is dus niet meer onder ons . Zij was voor ons een gelijkgestemde en dat schept een band . Ik heb haar nooit ontmoet , toch mijn deelneming aan de nabestaanden . Laat ons toch maar hopen dat wij met z’n allen verkeerd zijn en er toch zoiets als een hemel bestaat , dan zullen wij elkaar zeker terugzien

 3. Mijn medeleven met de familie.
  In dankbare herinnering aan Foxy die vooral op Angeltjes actief was…

 4. Innige deelneming aan de familie van foxy, die een trouwe volgster van Angeltjes was.

 5. Ik deel de oprechte rouwbetuigingen van allen.

  Om nader kennis te maken met Maryse klik haar naam in op google en vervolgens op de foto waar ze staat afgebeeld op een verkiezingsaffiche van VB. Daar zegt ze in een interview met de Afrikaner Volkspartij : die Vlaams Belang is die enigste party waar ek my by tuisvoel.

  Ik ben er van overtuigd dat ze zich nu tuisvoel waar ze is.

 6. Met oprechte gevoelens van medeleven voor haar familie, vrienden en redactie van Golfbrekers.

  • Je was een gedreven schrijfster en je commentaren en artikels voor Angeltjes werden erg gewaardeerd door Ray. Ook bij Golfbrekers nam je die taak verder op jou tot de ziekte je hiervan weerhield. Rust nu maar in vrede.
   Mijn oprecht deelneming aan de nabestaanden

 7. Sluit me graag bij iedereen hier aan, Innige deelneming.
  Sterkte.

 8. Wat voel ik mij droef,het leven is soms zo hard en niet eerlijk,maar ik kan niet anders ! schreef Ray mij ooit .Mijn welgemeende deelneming .Joos .

Reacties zijn gesloten.