Overgevoelige passagier mag niet meevliegen

Wie oude tradities en waarden wil handhaven heeft blijkbaar overal ter wereld een probleem met hen, die menen dat iedereen met hun gevoeligheden moet rekening houden.  Zo ook op de luchthaven La Guardia van New York City.

Een passagier op vlucht 1140 American Airlines met bestemming Dallas schoot uit zijn sloffen toen zijn boordkaart gecontroleerd werd met daarbij de vriendelijke “Merry Christmas”-wens.  “Zeg dat niet.  Niet iedereen viert Kerstmis.”  Op de vraag wat ze dan wel kon zeggen, stootte hij haar opzij en riep: “In elk geval niet Merry Christmas!”

Het cabinepersoneel stond de passagiers bij het betreden van het vliegtuig op te wachten met dezelfde kerstgroet.  Toen sloegen de stoppen door.  Hij raasde en schreeuwde, was niet tot kalmte te brengen en tierde verder over het “gedrag” van het vliegpersoneel.  Ze probeerden hem tot rust en rede te brengen, niets hielp.  Uiteindelijk werd hij door de veiligheidsdiensten onder applaus van de passagiers uit het vliegtuig gezet.
De vlucht startte met 40 minuten vertraging.
Onze redactie beschikt niet over identiteitsgegevens van de overgevoelige man.  Waarschijnlijk een onevenwichtige eenzaat.

NYPost

3 gedachten over “Overgevoelige passagier mag niet meevliegen

  1. Weer eentje die gewoon is van “Allah snackbar” ? te roepen. Het begint als het ware een rage te worden.

  2. Waarom niet “” Allah Akbar wish you a merry Christmas and a happy new year “” dan is iedereen content . Zij weten het , Wij weten het , Iedereen weet het , ze zijn erg vlug gekwetst .Het was totaal respectloos om die gelovige vrome man rond de oren te slaan met ” merry Christmas ” Ze hadden die nooit mogen weigeren op die vlucht . Het zou zoveel beter zijn voor U , voor ons , voor iedereen om hem tijdens volle vlucht uit het vliegtuig te helpen

Reacties zijn gesloten.