Over de ‘jeugdzonde’ van de CIA directeur

Afbeeldingsresultaat voor john brennan communistCIA directeur John Brennan stemde in 1976 voor een communistische  presidents-kandidaat.
Toen hij vier jaar later aan de leugendetector aangesloten werd stokte hij bij de vraag of hij ooit met of voor een organisatie gewerkt had die “het omverwerpen van de VSA in haar doelstellingen had”.

Brennan gaf toe voor de communist Gus Hall gestemd te hebben.  Hij was naar eigen zeggen toen noch ‘Democraat’, noch ‘Republikein’ en had nood aan ‘change’, maar was geen lid van de communistische partij.
“Dus,” besluit Brennan, “ik mocht gewoon bevestigen dat ik voor een communistische presidentskandidaat gestemd had, kreeg de toelating, wat bewijst dat je rechten, woorden en de vrijheid van meningsuiting voor Amerikanen niet ertoe leidt dat je een carrière bij de Amerikaanse overheid kan afschrijven.”

Een jeugdzonde, stelt hij.
Nog dit: Brennan gaf deze verklaring aan CNN, de huiszender van de Democraten.

Freebeacon

Over John Brennan wordt er nogal wat bekend en onbekend ‘nieuws’ verspreid.  Zo zou hij eigenlijk een moslim zijn, een pion van en voor het M.O.  Vast staat dat Brennan een trouwe volgeling van Obama en de Clintonbende is/was.

Brennan vindt het wel nodig Donald Trump te waarschuwen voor Rusland “Trump onderschat de Russen” en raadt aan in de toekomst op zijn woorden te letten.

Meer video’s over dit thema op YT.

1 gedachte op “Over de ‘jeugdzonde’ van de CIA directeur

  1. Amerika en Rusland zijn twee grootmachten die zouden beter samenwerken.
    De wereld zou een pak veiliger zijn . Ieder zijn ideologie , Ieder zijn godsdienst , Ieder zijn manier van leven en opvatting . Ze hebben beiden slechts “een” vijand
    en dat is die vervloekte Islam die alles naar de kl…helpen , ze zijn volop bezig met
    EUropa

Reacties zijn gesloten.