2 gedachten over “Oproep

 1. D uit de EU. Ze zijn weer zo links als onder Hitler. Dat ze zichzelf verdunnen zoveel ze willen, liefst met een hek errond.

  • ‘ze zijn weer zo links als onder Hitler. Dat ze zichzelf verdunnen.’
   Op 10 oktober 1928 staat Hitler in de ‘Bürgerbräukeller’ in München tegenover Wimmer, die beweert internationalist, socialist en zelfs communist te zijn en 1-gelijk recht voor allen 2- verbroedering van alle volkeren en 3-geboorte- beperking vordert. Drie linkse thema’s bij uitstek. Zich bovendien druk maakt omdat Hitler stelt het 4- verloren Duits gebied voor het Duitse volk nodig te hebben.
   De antwoorden hierop van de door u als links bestempelde Hitler zijn : u vordert gelijk recht voor allen, maar bij het primitiefste natuurrecht krijgt u aanvallen van zwakte. Dat primitiefste natuurrecht heet dat de aarde behoort aan diegenen die ze met ijver bewerkt. Volkeren die lui zijn, onbekwaam, dom, hebben geen recht om land te bezitten dat ze niet vruchtbaar kunnen maken terwijl andere volkeren gebrek aan land hebben.(1 + 4))
   De internationale verbroedering. Beste vriend, blijf weg met dat gezwets over het verboederen van Chinezen, Mongolen, Engelsen, Fransen, Zoeloes, Arabieren enz. en de sirenenzang waarmee je het volk voorloog : hang de rode vlag dan marcheert de revolutie en het recht binnen.
   Voor de oorlog (WOI) geloofde men dat men voor het volk levens- en arbeidsmogelijkheden moest scheppen
   Jullie hebben vandaag een nieuwe mogelijkheid gevonden, namelijk gaan stempelen.
   Jullie hebben geen omzet, geen grondstoffen, geen kolen noch ijzermijnen nodig, alleen stempellokalen. Dat het zover kwam is in de eerste plaats aan jullie denkwereld toe te schrijven. Deze ganse onzin van de wereldverbroedering heeft ons volk bitter doen bloeden.(2)
   Bij deze marxistische geboortebeperking zouden heel wat grote geesten ten offer gevallen zijn. Daarom is het een grote domheid omdat men het hoogwaardige niet tot leven laat komen.
   Beste vriend, als er dan toch geboortebeperking moet zijn dan moet dat volgens onze nationaal socialistische logica tot het plebs beperkt worden.
   Ik zou je echter eens willen zien en horen protesteren als de mensheid zou selecteren naar waardig en onwaardig en plotseling een meerderheid op jou zou tippen en zou zeggen : jij bent aan de beurt.(3)

Reacties zijn gesloten.