Ook het gerenommeerde Pew Research Center kan de bal misslaan

Afbeeldingsresultaat voor wondering smiley gif animationVraag: “Denk je dat een toenemend aantal immigranten van verschillende rassen, etnische groepen en nationaliteiten in ons land het een betere / slechtere plaats om te wonen maakt of is er geen verschil?”

Vergelijking van het vertrouwen in politieke leiders en Amerikaanse presidents-kandidaten m.b.t. hun internationale rol:

Comparative confidence in political leaders and U.S. presidential candidates on their international role

4 gedachten over “Ook het gerenommeerde Pew Research Center kan de bal misslaan

  1. Geachte redactie,
    Ik denk niet dat het allegaartje aan vreemdelingen het beter maakt om in ons land te leven. Eigenaardig is wel dat uit dit allegaartje 1 bevolkingsgroep uitsteekt. En dat bedoel ik dan niet in positieve zin. Aan gezien ik(ik schreef het gisteren al) geen last wil krijgen met Unia ga ik op die bepaalde bevolkingsgroep niet verder ingaan. Feit is wel dat de werkende autochtoon moet opdraaien voor het profitariaat van deze groep. Wat mij dan automatisch laat denken, hoeveel langer zal die autochtoon moeten werken om op een “mogelijk” pensioen te kunnen rekenen. Dit is dan nog maar 1 van de “verbeteringen” waar ik aan denk.

  2. Kijk die*grote democraten*toch weer eens,en nu hun kandidaat niet gewonnen heeft willen ze een herziening van het amerikaanse kiesstelsel!!!
    Hebben ze daar nog niet aan een cordon sanitair gedacht,misschien kunnen we jos guysels wel naar ginder sturen????En onze media is ook weer eens*objectief en onafhankelijk*!!!!Het dagelijkse*kakken*kan weer beginnen,net zoals wanneer hier nva en de wever de verkiezingen wonnen,foei,foei,vrt(L)nieuwsdienst!!!
    http://www.hln.be/hln/nl/10496/Verkiezingen-VS/article/detail/2977281/2016/11/13/Opnieuw-tienduizenden-mensen-op-straat-tegen-Trump.dhtml

    http://www.hln.be/hln/nl/10496/Verkiezingen-VS/article/detail/2977281/2016/11/13/Opnieuw-tienduizenden-mensen-op-straat-tegen-Trump.dhtml

Reacties zijn gesloten.