Onze bevolking beseft het niet meer!

Aankondiging Freddy

Na gedurende jaren op allerlei gebied bedrogen te zijn geweest door onze corrupte beroepspolitiekers beseffen de meesten onder ons het verschil niet meer tussen recht en onrecht.

De vaststelling dat de bekwaamste kandidaat NIET werd benoemd voor een bepaalde overheidsfunctie omdat hij geen binding had met een politieke partij en een politieke en totaal onbekwame tafelspringer WEL de begeerde post kreeg maakt de dag van vandaag op nog weinigen indruk. Ons land wordt met de dag corrupter en de meerderheid van onze bevolking blijkt zich daaraan niet meer te storen.

Een plichtsbewuste leraar, die één van zijn leerlingen een tik verkocht, wordt vervolgt en een beroepsgangster gaat vrijuit wegens zogenaamde procedurefouten. Enerzijds willen we onze kinderen beschermen tegen mogelijk onheil door kinderstoeltjes in personenwagens te verplichten en anderzijds laten we nu toe dat onschuldige wezens in handen worden geven via adoptie door homo- of lesbische paren. Wat een vreselijke straf om aan een kind te ontzeggen ooit een vader of moeder te hebben gehad!

We blijken in ons land alle normbesef te hebben verloren.

Er werden in ons land reeds talrijke zwartverdieners “in den bak” gestoken. De hardwerkende kruidenier die men om 5uur ‘s morgens op de vroegmarkt heeft kunnen betrappen met aankopen in het “zwart” zal men eerstdaags via de rechtbank de rekening aanbieden. Tientallen zogenaamde zwartverdieners werden voor korte of langere tijd aangehouden tot grote schande van hun kinderen; familieleden; vrienden of relaties. Tot op vandaag hebben we b.v. nooit kunnen begrijpen waarom Vasken Cavatti, de vroegere voorzitter van Berchem Sport, een tiental jaar geleden enkele maanden achter slot en grendel werd geplaatst omdat hij zijn spelers voor 50% in het zwart betaalde en dit op een ogenblik dat hij de ENIGE was van de 64 ploegen in bevordering die 50% bij de RSZ aangaf en alle anderen voor 100% knoeiden zoals toen gebruikelijk was.

Dit was een schitterend voorbeeld van onrecht. Maar het grofste voorbeeld van onrecht en overheidscorruptie stelden we vorige week vast.

Een bende belastingbedriegers foefelde niet voor IOOOO of zelfs IOO.OOO Euro maar voor een paar MILJARD Euro op een gigantische schaal met diamanten. Via Dubai en enkele andere wereldsteden vervalsten ze pakken documenten en voerden gedurende jaren voor fortuinen diamanten in uit Angola en het voormalige Congo. Talrijke medewerkers; bankiers en ambtenaren moeten hiervan op de hoogte zijn geweest en hun graantje hebben meegepikt.

Maar uiteindelijk kwam alles dan toch aan de oppervlakte en……………?

Werden de gigantische bedriegers voor langere tijd opgesloten? Volgde er een klapper van een proces?

Helemaal niet. De vertegenwoordigers van het Parket en van de Bijzondere Belastinginspectie (BBI) deinsden er niet voor terug met deze lui een tafel te gaan zitten en een schandalige afspraak te maken. U betaalt ons (Parket) IO.OOO.OOO Euro en stort aan de BBI 150.000.000 Euro en we vergeven uw zonden. Geen straf; geen proces; geen aanhoudingen of andere narigheden die we alleen reserveren voor kleine zondaars. U bent nu schatrijk; U hebt de staat gedurende jaren bestolen maar omdat we zo aan geld verslaafd zijn en het hier over een zeer groot bedrag gaat leggen we alle bestaande wetten terzijde en vergeven we U alles.

Voor ons is deze overeenkomst met OMEGA DIAMONDS het mooiste bewijs dat ons land door en door corrupt is geworden. Wat moeten b.v. de kinderen van Vasken Cavatti nu over ons land denken? Door zijn maandenlange aanhouding ging zijn bedrijf ter ziele en week hij uit naar het buitenland. Hij deed niemand kwaad en wel integendeel. Hij betaalde enkele tienduizenden euro te weinig aan de RSZ en onze juridische overheden vernielden zijn leven. Maar voor bedragen van DUIZENDEN malen méér gaan onze rechters en topambtenaren aan tafel zitten en schudden met genoegen de hand van diegenen die hen omkochten voor 160.000.000 Euro !

Bah! Duizendmaal Bah!!

Men zegge het voort,

Freddy Van Gaever

 

2 gedachten over “Onze bevolking beseft het niet meer!

 1. Beste Freddy,
  ook dit verhaal klopt voor de volle 100%! Naast dit financiële verhaal zit er ook een ‘voetbalverhaal’ hier aan verbonden. (U schreef al een schitterend boek hieromtrent, … nee, voetbal is nog steeds geen feest).
  Berchem sport mocht op dat moment van de voetbalmaffia/voetbalbond niet stijgen naar 2de afdeling. Weken alvorens dhr. Cavatti werd opgesloten vertelden supporters van Eendracht Aalst me reeds dat Berchem Sport niet zou stijgen; wel Oostende en Aalst. Enkele weken nadien sloot men dhr. Cavatti op en mocht Berchem ondanks de behaalde titel (!) NIET stijgen naar 2de afdeling.
  (merk op: Oostende promoveerde ook het daaropvolgende jaar… beeld u in dat ons geliefkoosd K.B.S. wél had mogen promoveren…)
  P.S. ook nu is het weer van dat; én dan nog wel in 1ste nationale met full-profs en multi-miljoenen budgetten: de voetbalbond/voetbalmaffia wil niet naar de Championsleague met het bescheiden Zulte-Waregem… Eén van de grote clubs moet en zal de titel halen; dat blijkt uit tal van scheidsrechterlijke beslissingen in meerdere wedstrijden. (Standard kreeg al 5 punten kado (Zulte 4 ontnomen) dit enkel en alleen in hun 2 onderlinge duels.)
  VL gr Dieter Alyn

 2. Beste Freddy,
  Toch zijn er mensen genoeg die het allemaal beu zijn. Ik lees dagelijks de reacties op Het Laatste Nieuws.be en Het Nieuwsblad.be. Dan stel ik mij de vraag, waarom ziet men het ongenoegen van de mensen niet in de verkiezingsuitslagen. Waarschijnlijk om dat daar ook ongelooflijk met geknoeit wordt. De corruptie in dit apenland zit tot in de hoogste regionen.

Reacties zijn gesloten.