5 gedachten over “Onze (Anne)man(s) in de EU-praatbarak

 1. Zoals in het verleden (met de heer Claeys) speelt de opmerking(en) van het VB absoluut géén rol in het Eu-halfrond… Beide “kopstukken” kregen amper één minuut om hun voorstel uiteen te doen…terwijl NIEMAND LUISTERDE vermits die meeste veronderstelde toehoorders àndere zaken bespraken.
  Het is, als-het-ware, tègen de stroom-in roeien: Men roeit zich “in schuim & zweet” maar het bootje gaat zelfs NOG achteruit. Grrrrr.

  • Beste Fikken,
   Wat niet wegneemt dat Gerolf Annemans zich onverzettelijk blijft inzetten om zijn boodschap te verkondigen. Uit goede bron weet ik dat hij en zijn team bergen werk verzetten om de pro Europese Unie pipos herhaaldelijk op hun profitariaat en onzinnige wetten en regels te wijzen. Annemans en zijn team kunnen met een gerust geweten gaan slapen ‘s avonds. Wat van vele “aanwezigen” daar niet kan gezegd worden.

   • Je moet natuurlijk ook eerst over een geweten beschikken eer je er last kan van hebben… En daarmee bedoelen we vanzelfsprekend niet GA.

 2. Zoals altijd heeft Gerolf Annemans gelijk. Hij durft zich verzetten tegen de mainstream gangbaar in het EU parlement, en kan op zijn beperkte tijd die hij maar krijgt zich duidelijk en doelgericht uitspreken. Ik wens de heer Annemans dan ook beterschap met zijn verkoudheid die hem er duidelijk niet van weerhoud zijn werk in het EU gedrocht te doen.

Reacties zijn gesloten.