Ontslag Koen Geens

Iemand die er niet in slaagt een beleid te voeren dat gevaarlijke monsters als Steve B. van straat houdt, faalt als Minister van Justitie. Ook in het verleden werden al gevaarlijke criminelen en terroristen ten onrechte vrijgelaten door de laksheid van Geens zijn beleid. Wie criminele feiten pleegt moet zijn straf volledig uitzitten.
Daarnaast moeten zedenmisdrijven véél strenger bestraft worden. Het is hemeltergend dat het Strafwetboek nog steeds niet is aangepast. Tijd dat recht terug rechtvaardig wordt.
Teken daarom deze petitie en geef een sterk signaal! www.ontslaggeens.be

2 gedachten over “Ontslag Koen Geens

 1. In de vorige eeuw hadden sommige(n) nog het fatsoen om hun verantwoordelijkheid te nemen.
  Als ik me niet vergis is de socialist Van de Lanotte ooit opgestapt, er zijn er nog geweest maar kan eventjes niet op de namen komen.
  Die bekakte tsjeef Geens is er één uit de roedel postjesbevuilers die wel de lusten wil maar niet de lasten.
  Oh het verandert ten gronde echt niks als die zalvende orator zou opstappen, krijgen we een ander poppetje die wezenlijks niks wil of kan veranderen.
  In dit kunstmatige land moet een burger (vele) jaren wachten op (welk soort) gerechtigheid en is de justitie een elite binnen de elite die geen kritiek verdraagt.
  Zes regeringen ontelbare ministers en in weze een inwoners aantal dat vergelijkbaar is met Nederland waar het wel veel sneller gaat, let wel niet beter, want daar is links (de “D66 rechters”) in de magistratuur een gekend begrip onder de rechtse(n).
  In het land van de Porto drinker uit Laken is het Verhofstadt arrest (heet ikzelf zo) goed gekend, hij heeft vriendjes van een lager rechtbankje de VZW’s van DE partij laten veroordelen en die mannetjes later een promotie bezorgd.
  Of De Gucht (gehuwd met een vrouwmens die nota bene politierechter is), die twee keer geen voorkennis had (dus in goed Vlaams van toeten of blazen wist) en louter toevallig naar de bank belde om pakweg het weer te kennen.
  Hij heeft net als zijn vriendje (de eurofiel in het kwadraat) Verhofstadt een pandje gekocht in Italië dat ze in geen honderd jaar konden kopen met wat ze verdienden.
  In Knack (voor de overname door de linksen) heeft Rik Van Cauwelaert er indertijd een uitvoerig artikel aan gewijd, resultaat zelfs geen rimpeling in het oppervlak van de mainstream media.
  PS: hoeveel weten nog dat Verhofstadt indertijd (de latere jaren ’90 toen hij premier was) –>in het regeerakkoord<– liet opnemen dat Ikea een vestiging in Gent MOEST krijgen !
  Die beide stulpjes zijn er echt gekomen door het harde werk dat ze hun leven lang verzet hebben jaja…

  • Uitzonderingen bevestigen de regel: Jo Van Deurzen nam in 2008 ontslag op Justitie wegens de Fortis affaire. De Clerck in 1998 na ontsnapping Dutroux. Beide uit de tjevenstal.

Reacties zijn gesloten.