Onorthodox verkiezingsprogramma

Deze man, Kadim Sanli,  was in 2008 kandidaat volksvertegenwoordiger in Hessen, Frankfurt am Main.  Hij had enkele duidelijke wensen op zijn programma staan.  Zijn beheersing van de Duitse taal liet nog te wensen over maar hij maakte toch duidelijk aan de journalist welke de speerpunten van zijn programma waren:

– Zoals een Döner (kebab) in heel Duitsland voor de maximumprijs van 2 euro.
– Zoals hoeren als stadsambtenaren omdat ze ook pensioenrechten moeten kunnen opbouwen.
– Zoals het consumeren van mensenvlees in plaats van de gestorvenen te begraven. En hij wil dit in een wet gieten.  Men moet gewoon eens proberen wat lekkerder is.  “Het beste vlees”, beveelt hij aan;  hij weet hoe mensenvlees smaakt.  In de Döner zou dit ook moeten kunnen verkocht worden.
– Zoals burgerkledij en -auto’s voor de politie om geld te besparen.
– Zoals een 8-uren werkschema voor de man en een 4-uren dienst voor vrouwen want de rest van de dag moeten die thuis werken. En ze moeten ook vroeger gepensioneerd worden.
– Zoals meer wc’s.
– Zoals een ‘schoonheidsfestival’ voor mannen en vrouwen.  Men moet immers de mooie mensen een kans geven als fotomodel.

De man heeft geen partijkaart maar hij beschikte toen al tien jaar over de Duitse nationaliteit.  Hij meent dat zijn programma het beste is omdat hij jonger is dan de meeste andere kandidaten.

Nadien gaf hij nog andere interviews over zijn betrachtingen: hij wil nl. Merkel vervangen als kanselier of desnoods wil hij ook president van de Bundesrepublik worden.  Het blijft een open vraag of hij het er slechter zou vanaf gebracht hebben.

De man kon 47 kiezers overtuigen.  Zou men bij het verlenen van een verblijfsvergunning best ook niet nagaan of de aanvrager ook nog over alle vijf nog beschikt?

FT

4 gedachten over “Onorthodox verkiezingsprogramma

    • Geen idee en of het halal moet gebeuren, heeft hij er niet bij gezegd.

  1. Mensenvlees eten , waarom niet . Kadim Sauli aan’t spit met een appeltje in de mond te serveren op een bedje van Peterselie om die bittere Turkse smaak weg te krijgen . Moest er iets mislopen geen nood S.O.S Piet is al onderweg want tenslotte aan een Kadim Sauli is er veel kuis en afval .

Reacties zijn gesloten.