Ongewenste vakkrachten…

… proberen via een omleiding op de Balkanroute dan toch hun diensten op onze arbeidsmarkt aan te bieden. Voorlopig zitten ze vast en klagen over onmenselijke toestanden. Ze hadden zich EUropa anders voorgesteld… en vergeten gemakshalve dat wij hen niet uitgenodigd hebben.

8 gedachten over “Ongewenste vakkrachten…

 1. Ok weet het dit is niet het juiste topic om in te pennen over de regeringsvorming maar anders moet ik eindeloos scrollen 🙂
  Ga mijn ei dus hier leggen en wat blijkt dat er “geheime besprekingen” gepland waren tussen de PS van de Walen en de NVA van de pseudo Vlamingen die zich NVA heten.
  Ik zal mezelf niet herhalen en zal het dus anders schrijven maar dat ik overschot van gelijk ga hebben is een understatement.
  De ratten (ik blijf die groupuscule zo heten) van de NVA willen ten alle prijze regeren en ondanks dat ze (net als de andere mainstream partijen) verliezen geleden hebben malen ze er niet om dat zij gaan beslissen wie er deel van uitmaakt.
  Dat de GROOTSTE winnaar van de verkiezingen niet zal meedoen is reeds een uitgemaakte zaak want, een sujet die bij de vorige verkiezingen triomfantelijk riep “wij hebben het monster de keel overgesneden” zal nu niet opeens dat “monster” in om de hals vliegen.
  Ten andere wie twijfelt aan mijn woorden heeft kunnen constateren hoe lang Filip Dewinter van dat sujet kamervoorzitter mocht blijven; één dag en toen wist dat sujet niet hoe vlug hij samen met de ander mainstream partijen (let wel ALLEMAAL verliezende partijen ook die van het sujet), een pion uit het NVA groupuscule op die stoel moest zetten.
  Het sujet kon op dat moment getoond hebben dat hij ballen heeft (NIET dus) en bewezen hebben dat hij echt wakker ligt van de verzuchtingen van de rechtse kiezer NIET dus.
  Het sujet is uiteraard de rat De Wever Bart, ik haat die vent om alles wat hij niet is en in feite is, hij, het archetype van “kijk eens hoe stoer ik ben” (in woorden) maar kijk niet naar mijn daden.
  Overigens wie niet weet waar Calimero Francken Theo de mosterd gehaald heeft zal het nooit weten.

   • man man man je bent een ECHTE ZEIKERD hoepel op met je geneuzel en ga spijkers op laag water zoeken waar het beter past.

    • Ik wist echt niet dat u bepaalt wie en wat er hier op de reactiemodule mag komen.
     Tevens ben ik stomverbaasd dat u mij zo goed kent zodat u mij zonder aarzelen een ECHTE en dus geen valse zeikerd mag noemen.
     Van harte dank voor deze informatie!

     • Zucht. Zullen we het maar aan de opwarming van de aarde wijten?

     • Natuurlijk ben je voor mij een ZEIKERD als je het alleen over de vorm wil hebben.
      Waarom denk je dat ik zo weinig op deze blog schrijf één zeiker als jij is reeds één teveel.

     • Laten we het beschaafd houden aub. Waarschijnlijk heeft Ropie dezelfde bedenkingen maar dan om tegenovergestelde redenen…

Reacties zijn gesloten.