Omwille van het smeer…

Zender CBS Sports wist vrijdag te melden dat Cristiano Ronaldo over stag was gegaan voor een luttele 75 miljoen dollar per jaar bij de Saoedische voetbalclub Al Nassr. Naar verluidt heeft men, ondanks zijn werklozenstatuut, behoorlijk aan zijn mouw moeten trekken eer hij zich liet overtuigen. Reken daarbij nog eens de extraatjes en dan komt u op het dubbele of meer.

TopGear Nederland meldt dat de vader van vijf de luxe bolide cadeau kreeg van zijn vriendin Georgina Rodriguez. De Rolls-Royce Dawn is een cabrio die in Nederland meer dan 460.000 euro zou kosten. Onder de kap vind je een V12 met twee turbo’s en een vermogen van 570 pk. Combineer dat vermogen met een gewicht van bijna 2.500 kilo en je hebt de ingrediënten voor een duur abonnement op de pomp.

Als hij die RR mee neemt naar het Saoedische Prachtland, zal het verbruik van zijn kerstgeschenk hem allicht geen zorgen hoeven te baren.

https://english.alarabiya.net/sports/2022/12/30/Ronaldo-signs-75-million-per-year-deal-with-Saudi-Arabia-s-Al-Nassr-Report