Omhooggevallen trutsel*

De Prinses op de Erwt - Luistersprookjes en Vertellingen - YouTube

Eigenlijk hadden we ons voorgenomen geen aandacht te besteden aan de emopolitiek van een over het Buckinghampaard getilde filmsterretje dat een prins wist aan de haak te slaan om zich vervolgens te beklagen over het gebrek aan aandacht dat haar ten deel viel. Neen, zij werd geen tweede “princess of the hearts”. De Britten heetten haar welkom – Harry was eindelijk van ‘t straat – maar vielen niet in een katzwijm voor haar persoontje of haar innerlijke beroersels.

De problemen begonnen zo:

Haar “gesprek” met buurvrouw Oprah Winfrey, dé televisiemadame van de Joe-es-eij, die oh-zo-onverwacht uitgenodigd werd op het grandioos huwelijk, was doorspekt met zelfmedelijden, beschadigingseuforie, hele en halve leugens… kortom het leek wel alsof zij een grondig gerepeteerde scène uit een tv-reeks speelde… ze was dan ook in een vorig leven actrice. Ze zit daar, keurig vakkundig geschminkt en gekapt, in haar 4700 dollar Armani-kleed** te fungeren als een reïncarnatie van Assepoester.

Als het ooit de bedoeling was de wereld te charmeren, dan had de voormalige multiculturele aanwinst van het Britse Hof, toch enigszins minder hautain uit de hoek moeten komen. Het is nog maar de vraag wanneer echtgenoot Harry zich niet meer laat inpalmen door Hollywood-make-believe.

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2021/03/09/fact-check-welke-beweringen-van-harry-en-meghan-kloppen-en-wel/

*Antwerpse uitdrukking

** Speciaal gekozen wegens de symboliek, die de wedergeboorte en spirituele verlichting moet voorstellen. Voor 4700 dollar zouden wij een heleboel financiële verlichting ontdekken… Mocht u geïnteresseerd zijn – in het kleed, niet in onze financiën – , klik hier.

In dit optrekje zitten ze hun verdriet en frustratie te verbijten… De stem op de achtergrond heeft het over een “starter house”…

Kan ons iemand uitleggen waarom Biden het nodig vond zijn ambt te verlagen door hierop te reageren?

Johan Sanctorum had er ook zo zijn bedenkingen bij:

“Voor alle duidelijkheid: dit is goed uitgekiende marketing. Het echtpaar wil zich in de media lanceren als hoofdfiguren én producers van programma’s rond familie, kinderen, tolerantie en antiracisme (uiteraard). Zeg maar de Pfaffs en de Planckaerts, maar dan met zes nullen erachter. Meghan tekende al een meerjarencontract bij Netflix, goed voor 100 miljoen dollar.” Klik op ‘Het interview sloeg in als een bom’

1 gedachte op “Omhooggevallen trutsel*

 1. Het interview met Harry en Megan is in die mate interessant , omdat het de aandacht trekt op wat er zich achter de schermen heeft afgespeeld, en wat de wortels hiervan zijn. Het duo zit daar immers niet per toeval.
  Van belang is terug te keren naar het verleden met de onafhankelijkheidstrijd van de USA tegen G.B. maar vooral met de oorlog van 1812. Ik baseer mij hier op USA bronnen waaruit blijkt dat de USA nog steeds een kolonie zijn van G.B. :
  http://stateofthenation.co/?p=45087
  met titel : “It’s entirely true: ‘the Bloody Brits totally own and operate the US Corporation’” (=einde titel). In deze tekst zijn er een tiental instellingen die in feite door G.B. worden gecontroleerd. (=is een beperkte opsomming)
  http://stateofthenation.co/?p=19314 met titel :
  “The USA is still battling British tyranny (Video)” (=einde titel)
  Met de verkiezing van Trump was er een probleem voor de G.B. dominantie van de USA. Er diende ingegrepen te worden. In de Russiangate liepen er sporen naar Londen, maar deze poging om Trump te liquideren mislukte . Uiteindelijk was er maar één mogelijkheid om een herverkiezing Trump te verhinderen : vervalsing van de verkiezingen met behulp van de Democraten (=communisten) : https://stateofthenation.co/?p=37454
  met titel : “ELECTIONgate: It’s really a British-coordinated soft coup to be supported by an Democrat-staged rebellion! Meet Lord Malloch Brown: The British Hand Behind The Coup To Oust Trump “ (=einde titel).
  Het waren dus niet de Chinezen maar de Britten :
  It’s not really China, it’s the Bloody Brits who stole this election. It’s always the Crown and City of London that attempt to recolonize their former colony!
  De voormelde bron van de webstek Stateofthenation.co is echter niet meer beschikbaar. En het is bij deze “soft coup” dat het duo Harry en Megan opduiken :
  https://stateofthenation.co/?p=29679 met titel en tekst :
  “Is the Meghan Markle-Prince Harry duo yet another attempt by the Brits to take over the White House?
  The 39-year-old Los Angeles born actress and wife of Prince Harry reportedly doesn’t want to give up her US passport because she wants to run for president, according to Vanity Fair. A source told the magazine that if Markle relinquished her British royal title, she could attempt to win the Oval Office as soon as 2024.” (=einde titel en tekst).
  Over dit optreden werden er ten andere vragen gesteld :
  https://stateofthenation.co/?p=31263 met titel ten tekst :
  “Did these 2 British royals leave the UK and come to the USA to explicitly interfere in the POTUS election? A Republican congressman is accusing Prince Harry and Meghan Markle of interfering in the US presidential election” (=einde titel en tekst).
  In de voormelde optiek is de reactie van Biden dan ook te verklaren.
  Wat het racisme aspect betreft in het interview, kadert dit ook in de communistische machtsgreep in de USA via de Democraten :
  https://thefederalist.com/2020/09/29/critical-race-theory-is-a-classic-communist-divide-and-conquer-tactic/
  met titel : “Critical Race Theory Is A Classic Communist Divide-And-Conquer Tactic” (=einde titel). Deze theorie wordt onderwezen in de scholen en Trump had zich hiertegen verzet.
  En nog een ander aspect dat een rol kan spelen bij dit interview : ondertussen wordt de aandacht afgeleid van een andere prins die in de Lolita Express zat van Epstein, met Ghislaine !!! Ik verwijs voor alle details naar de teksten in de bruggen.
  Zoals steeds, geldt het motto : “Niets is wat het lijkt te zijn”. De publicatie door Golfbrekers, was dan ook een enige gelegenheid om hier dieper op in te gaan. Achter de “Koekendoos” romantiek, vrij naar een ex pit bull van de kust, gaan dan ook zeer machtige belangen schuil, die de pionnen op het (geo) politieke schaakbord manipuleren.

Reacties zijn gesloten.