Omgekeerde wereld

Der neue ZaunIn Leipzig komt een omheining

De vluchtelingen zijn er nog niet, maar het hekwerk wel.  Niet rond het asielcentrum maar wel rond de huizen in de buurt.  De bewoners kunnen niet meer zoals vanouds over de binnentuin gaan, maar moeten een ommetje maken.
Het hekwerk moet de huizen in de Weißdornstraße in het wooncomplex 3 ‘beschermen’ tegen ongenode gasten die 100 m verder hun tenten (!) zullen opslaan.   Meer dan 300 vakkrachten worden in maart verwacht in het voormalig oecumenisch gastenhuis dat net voor de peulschil van 6 miljoen euro gerenoveerd werd.

Bild

 

4 gedachten over “Omgekeerde wereld

 1. Heb editoriaal gelezen van HLN,redacteur zet 3 feiten op een rijtje waar je allemaal mee wegkomt in luik.

  Verkeersovertredingen,het gesjoemel door SP politici en het tegenhouden van het uitzetten van een Algerijnse terrorist!!
  3 feiten op een week en de Vlaamse pamperpolitici staan erbij en kijken ernaar,die domme Vlamingen betalen toch de rekeningen nietwaar??

  Waarom pleit de redacteur dan niet om op te houden met dit onland??
  http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/3070835/2017/02/03/In-Luik-kan-je-149-km-u-rijden-en-wegkomen-zonder-boete.dhtml

 2. Wat een zotte investering. Wohnung mieten (huren) in de Weisdornstrasse en omgeving kost je tussen de 251 Euro tot hooguit 500 euro. Aan diefstal, geweld, verkrachting moeten de andere bewoners zich maar aanpassen. Trouwens het komt er toch van, of de vakkrachten nu al dan niet in het gastenhuis wonen.

 3. Pittig detail bij die huurprijzen in Leipzig (en ter vergelijking met onze huurprijzen). De huurprijzen worden als volgt aangeboden: 372 Euro Kalt 271. Bij die huurprijs zit dus meteen je verwarming in, want als je niet warm maar koud wilt zitten betaal je 100 Euro minder.

Reacties zijn gesloten.