Olé, olé…

Afrikaanse migranten hebben vrijdag voor het nodige tumult gezorgd in het Zuid-Spaanse Almería. Vuilnisbakken en auto’s gingen in vlammen op nadat een Afrikaanse man was doodgestoken.
De stammentwisten begonnen toen de politie het lichaam van een 41-jarige man uit Guinea vond.  Men vermoedt dat een Roma woonwagenbewoner hem neerstak na een verkeersincident.  Met als gevolg dat de Afrikanen in een vlaag van verontwaardiging de politie aanvielen met molotovcocktails, barricades opwierpen en auto’s in brand staken.

Momenteel heeft de politie de situatie onder controle maar blijft wel patrouilleren om de kemphanen uit elkaar te houden. Negers tegen zigeuners.  Politie als boksbal.  Verrijking in al zijn aspecten…

Breitbart

2 gedachten over “Olé, olé…

  1. Zij die gaan lopen zijn voor het geweld “”” Willkommen Fluchtelingen””” bij ons zijn jullie veilig

  2. Brandweerlieden Corsica: ‘We werden aangevallen met golfclubs en ijzeren staven’
    De brandweerlieden die op kerstavond tijdens het blussen van een brandje in de wijk Jardins de l’Empereur van de Corsicaanse hoofdstad Ajaccio werden belaagd door jongeren, vreesden te worden vermoord.

    Aan Franse media vertellen een brandweerman en een brandweervrouw hoe ze werden belaagd door ‘een groep jongens met capuchons, gewapend met golfclubs en ijzeren staven, die stenen gooiden’. “We hadden wel dood kunnen zijn”.
    Verder lezen: http://nieuws.tpo.nl/2015/12/26/brandweerlieden-corsica-we-werden-aangevallen-met-golfclubs-en-ijzeren-staven/

Reacties zijn gesloten.