olé, olé, olé Belgium, Vlaanderen is weer de klos

VLUG verkiezingen AUB

VLUG verkiezingen AUB

De belgische socialistische regering di rupo kan nog wat meer inspanningen leveren om het ondernemersklimaat op te krikken. Tot dat besluit komt de Wereldbank in haar Doing Business-rapport. Hoe liefjes zijn ze toch.

De instelling met hoofdzetel in Washington nam de afgelopen maanden 189 landen onder de loep. Ze ging na hoe gemakkelijk het is een bedrijf uit de grond te stampen, aan vergunningen en financiering te geraken, belastingen te betalen en zaken te doen.

De Wereldbank plaatst België op plek 33, vijf plaatsen lager dan vorig jaar. In 2008, bij het begin van de wereldwijde financiële crisis, pronkte ons land nog op positie 19 op een totaal van 179.

We kunnen niet wachten op de volgende regering van de wuivende handjes, nespa di rupelsteeltje.
Was belgie geen succesverhaal, zeg het nog eens elioke, we horen het zo graag.

http://www.tijd.be/r/t/1/id/9425088.

1 gedachte op “olé, olé, olé Belgium, Vlaanderen is weer de klos

  1. Voor de allochtonen worden de ogen en oren dichtgeknepen, maar…

    GAS-boete voor Fred Di Bono na ‘te luide muziek in wagen’
    woensdag 30 oktober 2013, 03u00Auteur: bpr

    Muzikant Fred Di Bono, de ex van presentatrice Evi Hanssen, heeft een opmerkelijke GAS-boete in de bus gekregen. Te luide muziek in zijn wagen zou volgens de omschrijving van de feiten ‘de openbare rust hebben verstoord’. Een voet­patrouille van de politie merkte namelijk op dat de muziek ‘duidelijk herkenbaar te horen was vanop 30 meter afstand van het voertuig’. Midden op de dag, in Antwerpen.
    Di Bono was in alle staten. ‘They are fucking kidding me, right? Vette middenvinger’, schreef hij op zijn facebookpagina.

Reacties zijn gesloten.