Oekraïense vaderlandsliefde ?

Terwijl men vraagt om geen kleding meer in te zamelen en niet meer naar de Oekraïense grenzen te reppen met volgeladen auto’s, – de magazijnen met kleding zijn overvol – , maar wel uw steun te verlenen door geld te storten…

Mevrouw Anastasia Kotvitska werd betrapt door de Hongaarse overheid voor het smokkelen van enkele Oekraïense souveniertjes in de vorm van bankbiljetten, verstopt in haar valiezen, voor een bedrag van 28 miljoen dollar en 1.3 miljoen euro. Zij is de echtgenote van voormalig parlementslid Igor Kotvitsky. Zij wordt nu aangeklaagd voor het niet aangeven bij de douane, het smokkelen van een groot bedrag over de Oekraïense staatsgrenzen. Anastasia zou in het gezelschap van 2 Hongaarse mannen en haar moeder geweest zijn.

Dat zij ongehinderd door de Oekraïense douane kon geraken en pas op Hongaars grondgebied betrapt werd, leidt tot vermoedens dat deze vooraf wisten dat mevrouw Anastasia eraan zat te komen en dat ze een oogje – of meer – zouden dichtknijpen in ruil voor ???

Echtgenoot Igor was ooit de rijkste man van Oekraïne. Hij gaf toe dat zijn echtgenote het land had verlaten om in het buitenland te gaan bevallen, maar van het zakcentje dat ze meenam om de kraamkliniek te betalen was hem niets bekend. Al zijn geld staat zoals het hoort op Oekraïense bankrekeningen… Igor zou naar verluidt aan de leiding staan van de nucleaire energiesector en de uraniumvoorraden in Oekraïne. Moedwillige roddelaars, die de geruchten over de beruchte gangbare corruptie in Oekraïne gewillig verspreiden, ontkennen de vaderlandslievende berichten dat het echtpaar een zelfde bedrag als dat verpakt in de valiezen van Anastasia zou gedoneerd hebben aan minder gefortuneerde landgenoten zodat deze de hoognodige basisproducten – voeding, luiers e.d. – voor hun kindjes zouden kunnen aanschaffen.

En wie dat laatste gelooft, kan evengoed naar De Zeverende Dag kijken…

.

https://toofab.com/2022/03/22/ukraine-politicians-wife-caught-at-border-with-29million-in-cash-report/

1 gedachte op “Oekraïense vaderlandsliefde ?

  1. De oekraieners zijn in het zelfde bedje ziek als de geldwolven hier te lande ; we nemen zoveel mogelijk mee om ons rijkelui leventje verder te zetten.

Reacties zijn gesloten.