Obama’s broer, Malik, een waardige tak aan de Obamastam

Banden met de Moslimbroeders, mislukte politicus, alcoholicus, veelwijverij,  vrouwenmishandeling: voorwaar een familielid om trots op te zijn
obamashalfbrotherHalfbroer Obama heeft banden met Moslim Broederschap
De halfbroer van president Obama, Malik Obama is uitvoerend secretaris van de Islamic Da’wa Organization (IDO), een organisatie die onder auspiciën staat van de omstreden Soedanese president Al-Bashir die wordt gezocht door het International Criminal Court. Volgens het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse zaken is IDO een terroristische organisatie. Een van de doelstellingen van IDO is de verspreiding van het wahabisme in Afrika.
Malik Obama is lid van de Moslim Broederschap en heeft toezicht op de investeringen van de Moslim Broederschap, zo stelt een Egyptisch rapport waarin de vicepresident van het Egyptische Constitutionele Hof Tehani al-Gebali wordt geciteerd.
‘Obama-regering werkte samen met terroristen’
Gebali zei deze week op de Egyptische televisie dat ze ‘het Amerikaanse volk binnenkort zou informeren dat de broer van hun president een van de architecten van de belangrijkste investeringen van de Moslim Broederschap is. De Obama-regering zal ons niet stoppen, we zullen alle archieven openstellen om te laten zien dat ze hebben samengewerkt met de terroristen. Daarom is de Amerikaanse regering tegen ons gekant’.Dictator's friend: Malik Obama pictured with the Colonel Gaddafi of Libya. Malik revealed that he tried to intervene in American's handling of the Libya struggle through his brother but Barack 'wasn't interested'

Foto: hier in betere tijden met vriendje uit Libië.  Hij bood zijn diensten aan om te bemiddelen tijdens het Libisch conflict, maar niemand toonde interesse.
Centre: The Barack Obama Foundation, which doubles as a recreation centre and foundation, near the western Kenyan village of KogeloBelastingvrije giften gebruikt voor echtgenotes van Malik Obama
Malik en Sarah Obama (de stief-grootmoeder van de president) zijn tevens de beheerders van de Barack H. Obama Foundation, die belasting vrijstelling geniet. Een deel van de giften zou zijn gebruikt voor de vele vrouwen van Malik Obama.
Mislukte politicus: “Obama hier, Obama daar”, de slogan van zijn kiescampagne
Malik Obama, ook bekend als Abongo of Roy, is Obama’s halfbroer.  Ook hij zag het helemaal zitten in de politiek want hij wou gouverneur worden in Siaya County, West-Kenia.  Als motivatie stelde hij dat het land iemand nodig heeft die iets van economie verstaat, want het land heeft de rijkdommen maar niet de managers.    Bovendien vond hij, dat hij, als eerstgeborene, er recht op heeft.  Dat hij dat niet uitsluitend uit  bezorgdheid voor het welzijn van zijn volk wou doen mag duidelijk wezen.  Het jaarlijks salaris dat met de titel samengaat is het equivalent van 66 gemiddelde jaarsalarissen in Kenia.  Daar bovenop een ‘pensioenbonus’ , een auto met chauffeur, VIP-reizen en een bodyguard voor de rest van het leven. Helaas, het heeft niet mogen zijn. Hij slaagde er slechts in 2.792 kiezers te overtuigen, of 140.000 stemmen minder dan de winnaar.
Huwelijken, echtscheidingen, mishandelingen
Malik is even bekend in Kenia als broertje Barack in de rest van de wereld.  Bekend en berucht voor zijn huwelijken met  én echtscheidingen van jonge vrouwen. Gevreesd door zijn echtgenotes wegens zijn losse handjes.  Een goede rammeling maakt een goede vrouw.  En hij ziet zijn vrouwen graag jong, héél jong.  17 is de laatste, van zijn naar schatting 12 vrouwen die hij verleid heeft, hoewel de minimum wettelijke leeftijd in Kenia 18 jaar is.
Sheila Anyango is 35 jaar jonger dan Malik.  Ze heeft een dochtertje met hem.  Ze heeft spijt van haar huwelijk met Malik: ze lijdt onder fysische en psychische mishandeling.
Ook ex-echtgenote Hafsa Abwanda (33) bevestigt dat hij zijn vrouwen slaag geeft.  Na vijf jaar huwelijk kon ze ontsnappen.  Ze zag tijdens die periode minstens 12 vrouwen gaan en komen.
De islam staat vier vrouwen tegelijkertijd toe, maar Malik ziet dat anders.  Hij heeft op verschillende plaatsen echtgenotes en gezinnen – op elke plaats heeft hij het maximum aantal.
Malik en Barack waren elkaars getuige bij hun huwelijken.  Malik bezoekt de VS regelmatig.  Hij is een ‘adviseur’ in Washington, D.C.  En hij heeft er nog een aantal electronica-winkels.

1 gedachte op “Obama’s broer, Malik, een waardige tak aan de Obamastam

  1. “De appel valt niet ver van de boom” zegt het bekende spreekwoord en we kunnen dat aanvullen met: “Twee appels van dezelfde boom zullen niet ver van elkaar liggen”.

Reacties zijn gesloten.