Nigel Farage: ‘enough is enough’

 

Nigel Farage geeft zijn ongezouten mening over de EU, Cyprus, geld, immigratie en de media.

“Wij willen geen deel uitmaken van een politieke EU. Wij willen een vrijhandelsakkoord, een goede-burenrelatie, een scheiding met onderlinge toestemming. En een goede raad bovenop aan de andere lidstaten: maak je ervan af en keer terug naar je oude natie.

Europa is het beste continent van heel de wereld en hoeft niet aan banden gelegd worden door grijze, niet verkozen eurocraten.

Euro: het is diefstal. 

750.000 Britten hebben eigendom in Spanje: mijn oproep is, maak dat je daar weg komt, zo lang het nog kan, want jullie komen als volgenden aan de beurt.

Ik wil mijn land terug, we worden al tientallen jaren voorgelogen, ik wil dat mijn 4 kinderen kunnen opgroeien in een vrij land. “

Enough is enough.”

Trop is te veel. Vol is vol. Genoeg is genoeg.

Floriaan Terbeke

4 gedachten over “Nigel Farage: ‘enough is enough’

 1. Nigel Farage is echt, Geert Wilders is fake, Pim Fortuyn was echt.

  Ik vrees voor Nigel Farage zijn leven.

 2. Geef die man eens ongelijk !!i
  De aanslag op onze identiteit is al lang geleden gelukt.
  Nu komt de aanslag op de koopkracht, terwijl de eurocraten zich wentelen als muizen in het meel en zich samen met de bankiers rotlachen .
  Aanvankelijk werd de zogenaamde schaafplank-techniek gebruikt. Nu de grove borstel.
  De kwantiteit aan kleintjes is groot, daarom moeten we bij de groten geen kleintjes ( geld) gaan zoeken.
  1 miljaarde miljaarde dj…

 3. Dat is man die jaren geleden deze ellende al voorspelde maar lachwekkend werd uitgelachen in het Europees parlement door Verhofstadt & co.

 4. hallo.
  Ik wilde graag hier mijn mening vertellen over die hele “EU” toestanden.
  De Europese regering dat maar alleen hopen geld kost en niks opbrengt behalve landen in miserie en schulden dwingt is een farce. Ze weten verdomme goed genoeg dat hun concept van “Europa” niet werkt en de laatste jaren zijn er voorbeelden en bewijzen genoeg van. Barroso en zijn gevolg doen maar lustig verder en geven geen moer om de bevolking die geen inspraak hebben. Ik heb nog nooit mogen stemmen voor iemand in de EU regering. zij houden onder mekaar verkiezingen wie daar welke functie krijgt.
  De wereldbanken en de grote multinationals spelen hier zeker mee.
  ZIJ GAAN VOOR TOTALE MACHT OVER DE BEVOLKING.Het doel heiligt de middelen. maar het grootste probleem is dat wij mensen ons ook nog laten doen.
  door die heren en dames. Vooral de Vlamingen, zij durven ook nog “dank u” te zeggen als ze een trap in hun kruis krijgen. Barroso en Co interesse is alleen en maar alleen hun persoonlijke agenda. wat wij denken en ervan vinden boeit hun niet. de EU beslist maar en wij MOETEN buigen naar hun beslissingen. de EU heeft geen respect voor democratie, soevereiniteit, individualisme en de ware behoeften van de mensen. Geld en macht is de enige interesse van die heren en dames.
  Verdeel en heers is hun leuze,de mensen tegen mekaar opzetten en te intimideren, chaos creëren en angst en paniek onder de bevolking zaaien. Als ik een diefstal pleeg om mijn gezin te kunnen verzorgen omdat ik geen werk heb/vindt, zetten ze mij in de bak. Maar die klootzakken in de EU, topmannen van wereldbanken en industrie die maar dingen doen, legaal of niet, worden lichtjes met de vinger gewezen of helemaal niet aangepakt. ofwel wordt er niets tegen gedaan ofwel worden ze gevraagd om een “boete ” te betalen zoals de HSBC bank bv die geld wit wast voor allerlei onwettige organisaties, maar de verantwoordelijke personen hiervoor worden niet aangepakt en kunnen gewoon verder doen met hun zaakjes. Wij Europeanen zijn de dupe van de EU politiek. wij zijn een doorn in het oog van de elite die hongeren naar macht. Iedereen die niet akkoord is met de EU politiek wordt aangepakt op welke manier en level dan ook. Ik heb geen zin in een “verenigde staten van Europa “. In de periode van de 2de wereldoorlog waren het de “nazi’s die Europa wilden veroveren door middel van oorlog te voeren. nu is hetzelfde aan de hand maar nu gebeurt dit via de EU politiek met hetzelfde doel als de nazi’s hadden. het enige verschil tussen nu en toen is de manier om Europa te veroveren. Het zijn dezelfde organisaties die achter de schermen staan van toen en nu, DE ELITE.
  En deze elite wilt maar één ding: NWO New World Order waarin de gewone mens zoals U en ik niet passen.
  Dit is wat ik ervan vindt.
  Mensen wordt allemaal wakker en kom op voor jullie rechten die met de voeten worden geveegd door de EU, laat u niet in de zak zetten. wij burgers zijn met velen, zij zijn maar met enkelen. laat jullie horen. Als ik geen gezin had zat ik waarschijnlijk al in de gevangenis wegens staatsgevaar, opruiing van het volk en revolutionaire ideeën. De meeste mensen hebben veel te verliezen als ze zich aan zulke dingen wagen. doen wij er niets tegen zullen wij nog meer verliezen namelijk onze vrijheid en soevereiniteit. De regeringen dienen het volk al lang niet meer, zij dienen enkel de banken, hun sponsors voor verkiezing campagnes die niet een vinger in de pap hebben maar een hele arm.
  Nigel Farage heeft het lef om die heren in de EU tegen te spreken en de feiten en waarheid onder hun neus te duwen. En hij heeft gelijk.
  Mvg.

Reacties zijn gesloten.