6 gedachten over “Nieuwe generatie pepperspray zonder verkoopverbod

 1. Prachtig al die wapens zomaar te koop zonder vergunning , een zakmes , aardappelschiller , een scoutmes . Daartegenover beschikken onze bruine broeders over het illegale circuit waar Kalasjnikov’s , revolvers en dergelijke te koop zijn . Ik zou het nog vergeten die armlengte afstand

 2. De énige voorwaarde : Ze moeten goed geslepen zijn èn opletten dat men niet in de eigen vingers snijdt.

 3. De afgebeelde steekwapens zijn gewoon in elke souvenirwinkel te koop. Vooral in zandbaklanden.

 4. Mei 2011 stond de Media en de zogenaamd politiek correcte op hun achterste poten want het Vlaams Belang zou zakmessen uitdelen, het bleek om een mini-zakmesjes/nagelvijltje met een lemmet van om en bij de 35mm te gaan maar toen stond de Media dagen in Brand.
  Nooit heb ik gehoord of gelezen dat er met één van die zakmesjes iemand aangevallen zou zijn of ermee verwond zou zijn geweest.
  Nu daartegenover deelt de Belgische Regering verblijfspapieren uit aan duizenden asielzoekers zonder de Mensen te screenen wat/wie hun achtergrond?
  Waar blijft die verontwaardiging van de Media nu anno 2016 hoeveel slachtoffers zullen er nog moeten vallen voor er nagedacht zal worden dat dit echt zo niet verder kan als men de Veiligheid van zijn Burgers niet verder in het gedrang wil brengen.

  • och het waren maar nagelvijltjes . Ik had ergens gehoord dat het
   Kalasjnikov’s waren. Velen hadden al een zucht van hoop laten horen ….eindelijk we gaan heel dat circus buiten gooien, met nagelvijltjes moet ge er niet aan beginnen

Reacties zijn gesloten.