7 gedachten over “Geen nieuws op Olympische Spelen

 1. De Vlaming Greg pakt goud !!

  Gouden Greg Van Avermaet is olympisch kampioen

  dat zou kranten sieren,maar neen,dat is teveel eer aan de ….

 2. Toch wél “goed nieuws” voor de deelnemende Vlamingen: Greg van Avermaat heeft goud bij het wielrennen; De rode leeuwen (herenhocky) gaan naar de volgende ronde; Flipkens heeft de ex-Olympisch kampioene bij tennis, Venus Williams verslagen èn gaat ook door.; Dan hebben we nog de “dizzeelenoare” (Dudzelenaar) Obreno die zich eveneens geplaatst heeft voor de volgende reeks kanovaren <—( een
  "mede-Groot-Bruggeling*
  " dat (bijna) dagelijks z'n "baantjes trekt" op het zeekanaal Zeebrugge – Brugge.
  Nota bene:In àlle "deelgemeentes" rond Brugge noemen de inwoners zich "noaren"… zij zijn verontwaardigd indien men ze "lingen" noemt. (amper groot-Bruggeling wordt nog gedoogd)

 3. 15:10u, Pech voor judoka Lefevere in de klasse -66kg tegen een Kazak; 0 – 0 score, doch 3 kleine bestraffingen (zèlfs nog geen Yuko waard) deden de Westvlaming de-das-om.
  “Over and out”. :-(.
  Nu nog uitkijken naar de meisjes-gymnasten…. Onnodig om een kaarsje te doen branden voor Sinte Rita (voor de goede prestaties), want de kaars van de Franse wijkbewoners voor hààr kerk…hielpen evenmin.

 4. @ Geachte Redactie,
  Jullie uurwerk loopt 1 uur achter: mijn inzending van de judokamp verscheen om 15:10 (electrische radioklokverbinding) maar volgens Jullie pc staat vermeld in ‘t blauw 14:22
  Servus, Fikken.

  • Vergeef het ons, Victor, we hebben het al herhaaldelijk gemeld aan de pc-techneut, verantwoordelijk voor onze webstek, echter zonder resultaat.

   • ‘s Morgens opstaan, douchen, even naar Golfbrekers surfen, en 1 uur te laat op het werk aankomen. Nu weet ik de oorzaak. Klok van Golfbreker loopt achter 😉 😉 😉

 5. Dat Flipkens vrouwmens heeft ooit geweigerd naar Israël te gaan spelen onder het mom van één of andere uitvlucht van te vermoeid zijn…
  Een “atlete” die ik hoop dat ze er ASAP uit ligt alleen al om die reden (net als al het ander zooitje die denkt de pelgische vod te moeten verdedigen.
  Wat ook onopgemerkt voorbijging in de mainstream was dat de Israëlische delegatie niet op de bus mocht waar Libanees tuig (dat zich sporters) heet ook ook zat, samen ging niet voor de islamieten horde.
  De olympische spelen hebben niks vandoen met sport maar alles met zakelijke én politieke belangen, München 1972 was daarin duidelijk.

Reacties zijn gesloten.