Niet iedereen is rouwig over de terreuraanslagen in Brussel

Geen medelijden met BrusselNiet iedereen is rouwig over de aanslagen in Brussel. Zo ging op menig schoolplein in de grote steden gejuich op. Want waar was een ieder toen de boel ontplofte in Ankara? Precies! En zeg nou zelf, wanneer je Abdeslam oppakt, is dat natuurlijk ook vragen om problemen…

Geplaatst door PowNed op dinsdag 22 maart 2016

1 gedachte op “Niet iedereen is rouwig over de terreuraanslagen in Brussel

 1. Udo Ulfkotte: Geheimdiensten zum Terror in Brüssel: was die Leitmedien den Bürgern an Hintergrunden verschweigen.

  De Jongste aanslagen in Brussel hebben mensen extreem ongerust gemaakt. Daarbij weten westerse veiligheidsdiensten dat het in Parijs en Brussel slechts om een tetst voor een in het verschiet staande serie van veel grotere aanslagen handelt, die de toestand van Europa voor decennia zal veranderen. De leidende politici weten wat er op de achtergrond wordt gepland: aanslagen met Iridium-192.

  Voor 3 weken onthulde de US veiligheidsdiensten, naast anderen, aan de hen nabij staande Washington Times, dat de Belgische veiligheidsdiensten bij anti-terreur-razzia’s, aanwijzingen gevonden hebben voor geplande aanslagen met ‘vuile bommen’.
  De daar aankomende aanslagen zijn bedoeld voor grootsteden in Frankrijk, België, UK en Duitsland. De dicht bevolkte gebieden worden na zo’ n aanslag voor weken/maanden onbewoonbaar.

  Duidelijk is ook dat IS vaklui op nucleair gebied in meerdere Europese atoomcentrales geobserveerd heeft en er één heeft trachten te ontvoeren. Daarover hebben Amerikaanse, Britse en Belgische media(?) bericht maar geen Duitse.
  De IS probeert al langer een ‘vuile bom’ te bouwen en weliswaar in Europa. Sedert een paar dagen hebben de leidende US vakbladen daarover bericht.

  Twee dagen voor de Brusselse aanslagen hebben Britse speciaal eenheden van SAS oefeningen uitgevoerd over hoe te handelen in geval van een verwachte aanslag op Londen. De Britten verwachten dagelijks een terreur aanslag met radio actief materiaal.

  Leden van de Duitse geheimdiensten hebben Kopp ingelicht dat er in de laatste weken in Irak meermaals radio actief materiaal werd gestolen.

  Duidelijk is ook dat IS contacten heeft met scrupuleuze wapenhandelaren die ook nucleair materiaal en vuile bommen in de aanbieding hebben. Sinds 2014 worden dergelijke zaken door de westerse veiligheidsdiensten geregistreerd.
  Meer: men weet ook dat moslims Kleine Brogel (in Limburg in Vlaanderen) bespioneren waar de US atoomwapens gestationeerd heeft (wat nauwelijks een Belg weet).

  Het artikel van Ulfkotte is langer maar ik heb de meest verontrustende zaken aangehaald.

Reacties zijn gesloten.