Wie ontdekt het kleine foutje?

Wat zijn vooroordelen?  Oordelen over mensen of groepen die niet op feiten gebaseerd werden.

Met vooroordelen kom je nergens, een beklijvend spotje van UNIA, het voormalig Centrum tegen Racismebestrijding!

Slechts één klein – toch enigszins vervelend – foutje in de hele spot!!!

 

8 gedachten over “Wie ontdekt het kleine foutje?

 1. O- ja,
  Loverboys veroordeeld tot 5 jaar cel…
  en dan viel ik van mijn stoel ….ATV.
  Het betrof de behulpzame en lieve buur jongen van hiernaast.

 2. Vandaag hoorde ik Geert Bourgeois op TV zeggen “We mogen geen bevolkingsgroepen stigmatiseren”. Nee, maar zij mogen ons wel komen opblazen. De ruggengraadloosheid van de N-VA is hiermee weer eens bewezen. Laf, slaafs, verraders van het eigen volk.

 3. Volgens Monseigneur Lemmens , hulpbisschop van Bommerskonte en Brussel moeten wij een grotere liefde gaan tonen voor onze getaande broeders en zusters en vooral …….veel bidden !! …. of ….hoe eenvoudig een oplossing toch kan zijn !

 4. Ik moet Donald Trump bijtreden . Abdeslam een beetje folteren had mensenlevens kunnen redden .Ze moeten zelfs niet overdrijven om hem een beetje “zeer” te doen want in weze zijn het allemaal “lafaarden”. Ik heb dat soms ondervonden als politie-inspecteur ! Grote smoel als ze in de meerderheid zijn , maar hoe meer er politie versterking kwam opdagen , hoe minder , grote smoel. Hun broeders van IS mogen mensen levend roosteren en alles is toegelaten om hun lijden zo groot mogelijk te maken . Maar wij zijn beschaafd , dat kan niet , dat mag niet , zelfs een klets op de smikkel van Abdesramp zou Sven Mary doen steigeren , zelfs het rechtenmensenhof zou die daad sterk veroordelen; Misschien krijgt Abdesramp wel een schadevergoeding voor het leed en de vernedering die hij moest ondergaan . Op die manier kun je geen oorlog winnen , want tenslotte we zijn in oorlog ! Onze vijanden zijn lafaarden en doden onschuldige mensen . Die smeerlappen hun grootste collaborateurs zijn “het hof van de mensenrechten” , want zij verbieden zelfs haatpredikers het land uit te wijzen …”De willkommen fluchtelingen organisaties” , zij pakken alles binnen , zonder zich af te vragen wie , wat is ! ” De groen en rode naievelingen”
  omdat zij hopen dat al die nieuwe “in de maak Belgen” hun stem zullen geven aan hun politieke vriendenkring . De (schijn) ” Heilige Katholieke kerk” die hun lichten doven uit protest , ze zijn onnozel omdat ze blijven hopen op dialoog met de Islam en ze blijven maar bidden ? ! ? ! De “Gutmenschen ” zij helpen , maken het eten klaar , ruimen hun smeerlapperij op enz …soms wordt er eentje verkracht maar dat is een beroepsrisico . Tenslotte “de politiek” die maar niet wil luisteren naar het VB bijvoorbeeld , naar Wilders en dergelijken in de ons omliggende landen .Soms schieten ze wakker met een aanslag spreken stoere taal , bieden hun medeleven aan …..maar dommelen vrij vlug weer in Met dergelijke ingesteldheid kunt ge geen oorlog winnen , het is nu reeds een verloren zaak

Reacties zijn gesloten.