‘Neutraal’ verslag in HLN: “De slechteriken hebben gewonnen.”

In 't verzet 6 stop de leugens mediaEen staaltje van de linkse vooringenomenheid der journalisten.  Ze weten alles beter, kijken op andere meningen neer, verketteren iedereen die niet in hun linkse theologie gelooft.  Enkele citaten:

“Een week geleden hoopte ik dat dit mijn laatste schrijfsel zou zijn over Donald Trump. Misschien dat we over enkele maanden nog ‘ns een halve pagina aan zijn echtscheiding van Melania moesten wijden, maar voor de rest zou The Orange One al lang uit de actualiteit verdwenen zijn na z’n smadelijke nederlaag op 8 november 2016. De boerse zakenman die – haha, weet je nog? – ooit op een haar na bijna president van Amerika was geworden. Dat hoopte ik. Niet dus…”

“Hoe fascinerend de man ook is, dag in dag uit in Trumps dampkring vertoeven, werkt verstikkend. Een Trump-event verslaan, is alsof je een worstelmatch bijwoont, in een haaienkooi, terwijl Rammstein vijf meter verder een optreden geeft. Het is met voorsprong de meest deprimerende werkgerelateerde omgeving waarin ik me al bevond…”

“Ik hou dus m’n hart vast. Realisten denken dat het allemaal nog wel zal meevallen. Ja, president Trump verdient een kans. Al was het maar omdat we geen andere keuze hebben. Maar toch kan ik mij niet verzoenen met het idee dat deze narcist nu plots de machtigste man ter wereld is, gewoon omdat hij één belofte deed: dat niets bij het oude zou blijven. Als je hem en zijn aanhang van nabij hebt meegemaakt, is het moeilijk om op een andere manier op dit nieuws te reageren dan uiterst bevreesd.”

“De slechteriken hebben gewonnen.”

Wie zin heeft kan hier het volledige artikel in HLN lezen.

5 gedachten over “‘Neutraal’ verslag in HLN: “De slechteriken hebben gewonnen.”

  1. Hahaaa… Jelle Brans “heeft het levenslang aan z’n rekker” want hij is zooo stom geweest om driemaal-na-elkaar de letter dat in het alfabet tussen de “j” & de “L” komt in een artikel te schrijven.
    Dàt in één van de afkortingen die een klokje doet luiden bij de wereldwijde controle over hetgeen overal gepubliceerd word.
    Zijn naam zit nu in het ‘verdomhoekje” zodat àl zijn latere publikaties grondig zullen bestudeerd worden…. Wat een soepkieken om zo’n journalistieke blunder te maken !!!

  2. Intussen heeft de miljardair, de globalist, de financier George Soros bekend gemaakt dat hij de drijvende kracht is achter de organisatie van MoveOn.org. De landelijke protesten tegen de verkiezing van Trump, gaan niet uit van een organische beweging van bezorgde Amerikanen die de straat opkomen, zoals gemeld door de mainstream media, maar is een georganiseerde operatie in het leven geroepen door Soros.
    (Bron: The Free Tought project.com)

    • Zoals bij de zgn. ‘spontane’ tegendemonstraties telkens Pegida op straat komt, worden de anti-Trump demonstraties (… zoals gebruikelijk met gemaskerd uitschot, vernielingen, intimidatie, schade aan gebouwen, winkels, auto’s, verhinderen van openbaar vervoer e.d.) kortom goedgeprate uitingen van ‘democratische bezorgdheid’ bij de verkiezing van een ‘dictator’, worden gratis bussen ingelegd: https://youtu.be/XkvOI6oZfj4

Reacties zijn gesloten.