NAVO-inzet tegen corona?

… Ligt het aan ons, zijn wij overdreven wantrouwig? Gaat de NWO-reset in een hogere versnelling?

Een woordvoerder van het Duitse defensieministerie – onder de leiding van akela AKK (Annegret Kramp-Karrenbauer) – liet weten dat de regering van Merkelland aan de NAVO ondersteuning beloofd heeft bij hun noodplan “Allied Hand”. Afhangend van de noodzaak zou medisch personeel, geniesoldaten en experten zich moeten klaar houden voor de bestrijding van nucleaire, biologische of chemische gevaren in het buitenland.

In totaal zo’n 160 specialisten. Daar bovenop eventueel soldaten (m/v/x) die de operatie vanuit Duitsland ondersteunen. Het noodplan zou geactiveerd worden als in NAVO-lidstaten of -partnerlanden, zoals Oekraïne, Georgië of Zweden, het gezondheidssysteem dreigt in elkaar te klappen en de getroffen staat om hulp verzoekt. De 30 NAVO-lidstaten der Noord-Atlantik moeten dit echter goedkeuren. Buiten Duitsland hebben nog vier andere NAVO-lidstaten hulp – indien nodig – toegezegd, zoals G.B. en Frankrijk. Het oppercommando hoopt dat nog meer landen het goede voorbeeld zullen volgen.

Het “Allied Hand”-plan maakt deel uit van de NAVO-voorbereidingen bij een verdere escalatie van de pandemie. Dit plan bevat ook de start van een trustfonds en de bouw van kampen met medische uitrusting. Voor Afghanistaanse “veiligheid” bestaat er een dergelijk fonds sinds 2007: per 5 oktober 2020 beliepen de cumulatieve bijdragen meer dan 3.2 miljard US$. De Afghaanse lopende rekening zou minstens nog vier jaar in stand gehouden worden. Op hoeveel “vrijwillige bijdragen” men rekent voor de bestrijding van covid-19 is voorlopig niet bekend. (…)

Jens Stoltenberg verkondigde twee weken al trots de levering van beademingsapparaten aan Albanië en Noord-Macedonië. En de Duitse Bundeswehr hielp overbelaste ziekenhuizen in G.B. ook met mobiele beademingsapparaten.

Hij stelt dat een “vrije en onafhankelijke pers” de beste methode is om valse informatie, complottheorieën, propaganda en cowboyverhalen tegen te gaan…

Juist. En dat is nu net het probleem…

https://www.tagesspiegel.de/politik/notfallplan-allied-hand-der-nato-deutschland-schickt-soldaten-zu-moeglichen-covid-19-einsaetzen-ins-ausland/26293596.html