Na de boerkini- komt de emoticonsban

Afbeeldingsresultaat voor thinking emoticon animatedWe benijden hen niet, de moslims, echt niet.   Ze hebben het niet onder de markt.  Hun leven wordt aaneen gerijgd met kleine en grote verboden.

Afbeeldingsresultaat voor emoticon devil hornsHier is er nog een verbod, geen groot, maar goed, het màg nu eenmaal niet.  Des duivels.  Gewraakte emoticons.  Totaal verwerpelijk.  Als jullie de uiteenzetting van deze brave man gehoord hebben, wordt alles duidelijk. De emoticon met boven zijn bolletje een halo, als teken van braafheid, dat is haram.  Want dat verwijst naar engelen.

En – de hamvraag (sic) – zijn islamitische of christelijke engelen dezelfde?  Domme vraag.  Evenzeer is de emoticon met duivelsoortjes verboden.  Moslims ‘weten niet’ hoe Satan en de duivel eruit ziet. Uiteraard niet.  Hoe zouden ze? Daarom moeten ze ver uit zijn buurt blijven.  Niet tekenen.  Geen video’s.  Zelfs geen allusie. Moslims moeten een rein gemoed houden.

Afbeeldingsresultaat voor praying emoticonDus, verklaart de brave man, die emoticons zijn des duivels.  En hij gaat verder op dezelfde elan.  Een emoticon die zijn handen tegen elkaar – biddend – houdt.  Mag niet.  Een biddende moslim houdt zijn handen open, palmen naar boven… opdat de milde giften van de Gutmenschen erin kunnen vallen.

Afbeeldingsresultaat voor emoticon devil hornsEn hij keert terug naar de duivel: je pink en wijsvinger omhoog steken.  Ai-ai-ai, streng verboden.  Da’s moeilijkheden zoeken.  Het zijn de hoornen van Satan.

Kortom, verzint voor ge begint.

En deze, ook een brave man,  heeft al een integratiecursus gevolgd.  Voor hem is er geen vuiltje aan de emoticonlucht, zo lang je het maar binnen je geslachtsgroep houdt.  Jongens bij de jongens.  Meisjes bij de meisjes.  Kruisbestuiving is haram.