Monsieur Non heeft last van Vlaamse stank

“Een geur naar communautaire, zelfs naar het separatisme”. Hij moet De Wever niet, Benoît Lutgen.

“Neen aan deze coalitie en neen aan de nota van de informateur.” Duidelijker kon het cdH niet zijn. Voorzitter Benoît Lutgen liet de N-VA diep door de knieën gaan, met een basistekst zonder het communautaire en met een bijzonder gematigde sociaal-economische uitgangspunten. Na dagen gezeur om een “concrete tekst te zien”, schiet het cdH de boel af op basis van emoties: “We vertrouwen hem niet”.

Vice versa.  Het is duidelijk dat het cdH de waterdrager is van Di Rupo.  Het is wachten op Vlaamse partijvoorzitters die durven te stellen dat ze Di Rupo niet vertrouwen.  Dromen…


Benoît Lutgen explique son refus de la note De Wever en direct

3 gedachten over “Monsieur Non heeft last van Vlaamse stank

  1. Ik wist het al lang: de cdH heeft 10 jaar geleden al een scherpe bocht naar links gemaakt, volledig in overeenstemming met het karakter vd franstalige meerderheid. Zo zouden ze ook voorstander zijn om links te rijden.

  2. Men mag zich niet laten misleiden, achter de CDH gaat immers het ganse belgische establishment schuil. Hierbij horen ook de door de loge gecontroleerde partijen aan Vlaamse kant. Zoals reeds vroeger gemeld werd, was het de bedoeling de NVA te verbranden waarna men overgaat tot een tripartite, ook op Vlaams niveau, want de VLD en de SP-a zullen hier ook hun eisen stellen. De CD&V zal zonder veel problemen inbinden want het ACV beslist, rekening gehouden met Arco dossier waar 700 à 800 duizend stemmen moeten gekocht worden.
    We zijn hier de laatste weken dan ook getuige geweest van een tergende komedie, die er op gericht is dat Vlaanderen kan blijven geplunderd en gesaboteerd te worden, met behulp van steeds dezelfde verraders en collaborateurs aan Vlaamse zijde.
    Dat deze komedie werd opgevoerd tijdens de wereldbeker voetbal in Brazilië is dan ook geen toeval.
    Ondertussen vallen de lijken uit de kast..ik verwijs naar het begrotingstekort, dat met een PS mafia in de regering, gaat opgelost worden via hogere belastingen, te betalen door de Vlamingen.
    Ondertussen nadert de dag X, wanneer het ganse financiële systeem zal in elkaar storten, gevolgd door burgeroorlogen allerhande, en in Vlaanderen zitten we dan met een verradersregering en staan de Vlamingen met lege handen t.o.v het schuim van de straat!!!

Reacties zijn gesloten.