MM heeft een roeping

Michelle Martin heeft een roeping, een late weliswaar, maar zoals bekend is Onze Lieve Heer meer verheugd over één zondaar, die tot inzicht komt, dan over een kudde brave volgelingen. 

Michelle Martin wil nl.  hulpverlener worden.  Ze heeft intussen haar EHBO-diploma op zak en ze wil hiermee aan de slag in de zorgsector; ze zou zelfs overwegen haar eigen bedrijfje te starten.

 

Het Rode Kruis reageert:  “We mogen iemand als Martin, die is vrijgelaten door Justitie en doet wat ze wil, niet weigeren. Wil ze een universitaire opleiding volgen, dan kan ze dat ook. Hetzelfde geldt voor de opleidingen die het Rode Kruis organiseert.”
Ze wil dus een opleiding volgen tot hulpverlener.  Een beetje laat voor de kinderen, die zij,  willens en wetens, heeft laten verhongeren in de kelder van haar (nu ex-) echtgenoot Marc Dutroux. Van hulpverlening geen sprake.
Als we dachten alles gezien en gehoord te hebben, dan brengt zo een bericht ons toch even tot vertwijfeling.

Wat is het volgende: Dutroux als begeleider op de speelpleinwerking?

Florent Van Ertborn

Bron: http://www.sudinfo.be/755253/article/actualite/belgique/2013-06-26/michelle-martin-en-formation-a-la-croix-rouge-pour-apprendre-a-sauver-des-vies