“Mirakel in Japan”

Enkele dagen na de publicatie van het artikel onderaan, wordt dit nu – eindelijk – ook opgepikt. Neen, niet door de nullen- of kleuterzender, maar door een arts die regelmatig rapporteert op de sociale media en YouTube, dr. John Campbell. En hij geeft er visuele uitleg bij.

Hij stelt vast dat in Japan de torenhoge coronagrafiek 12 dagen na de Ivermectine*-behandeling daalt en blijft dalen. Een reactie van een videokijker:

I’ve been living in Japan for quite a long time now and I wonder that the Japanese miracle is overlooked by so many people. Why isn’t it more discussed in the media? Genetics might be one answer to the question how the drop in cases was possible. Other factors might be the Japanese diet and the extremely low obesity rate in Japan. And as Japan’s measures against virus spreading have been very soft during the whole pandemic we might have had a high rate of asymptomatic infections and as a result a high level of immunity.

Ik woon sinds een behoorlijk lange tijd in Japan en ik vraag me af waarom het Japanse mirakel genegeerd wordt. Waarom wordt er niet meer aandacht aan besteed in de media? Genetica kunnen het antwoord zijn waarom het aantal besmettingen daalde. Andere factoren zouden de Japanse voedingsgewoontes en het zeer lage aantal personen met een overgewicht in Japan kunnen zijn. En daar de Japanse maatregelen tegen het virus eerder beperkt bleven gedurende heel de pandemie, zou het kunnen dat we een hoog aantal asymptomatische besmettingen hadden en bijgevolg een hoge immuniteit.

Onze redactie probeert dit verder op te volgen.

*Ivermectine: wordt o.a. voorgeschreven door een dermatoloog in een zalf “Soolantra” tegen rosacea en door een dierenarts als middel tegen parasieten.

Het EMA heeft ivermectine als behandeling tegen covid-19 (nog) niet goedgekeurd.

4 gedachten over ““Mirakel in Japan”

 1. Waarschijnlijk al bij de redactie bekend, maar ik kan u in ieder geval ook de afleveringen van Pierre Capel (NL) aanbevelen.

 2. Help, de wereld vergaat want er liggen 650 patiënten in de Intensieve Zorgen.
  https://palnws.be/2021/11/overlegcomite-komt-vrijdag-opnieuw-samen/
  met citaat :
  “De teller staat al op meer dan 650 bedden. “De situatie op intensieve zorgen is slechter dan het meest negatieve scenario van de experten een week geleden”, zei De Croo.” (=einde citaat).

  Over wie daar ligt, en of die niet anders kunnen behandeld worden, met geneesmiddelen die wel werken, geen woord. Of is het de bedoeling het RIZIV, de ziekenfondsen en de hospitalisatieverzekeringen op te lichten ?? Zie de eerdere berichten over de fraude bij de opnames in de Intensieve Zorgen

  In totaal zijn er 50.000 ziekenhuisbedden in België. Hoeveel bedden in de intensieve zorgen werden er afgebouwd met daarbij dan personeelsverminderingen? Het probleem stelt zich dus in de ziekenhuizen.
  En men gaat dit ziekenhuisprobleem nu oplossen met het land nog eens plat te leggen en de bevolking nog meer te terroriseren.
  Ook de huisdokters zitten in de knoei en zien het niet meer zitten :
  https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2021/11/25/huisartsen-opnieuw-alarmbel/
  met titel en citaat :
  “Huisartsen trekken opnieuw aan de alarmbel”:
  “We kunnen geen dag meer verliezen, met deze strategie geraken we er niet” -We hebben het heel moeilijk om alles verwerkt te krijgen”, legt Van Giel uit. “We willen voor zieke mensen zorgen, maar zijn vooral bezig met codes aan te maken voor testen, uitleg te geven over de quarantaineregels, testen af te nemen en attesten te maken.”
  “De politiek moet de realiteit onder ogen komen dat met meer dan 25.000 infecties per dag het huidige testbeleid onhaalbaar is”, zegt Van Giel. “Men moet dit erkennen en de huisarts zijn werk laten doen, namelijk zorgen voor zieke patiënten.”… “ (=einde citaat).

  De oplossing bestaat er dan ook een einde te maken aan dit ganse testgedoe, met PCR testen die onbetrouwbaar en dan ook nutteloos zijn. Dit is blijkbaar nog een stap te ver want de huisartsen vragen, een citaat uit de voormelde brug :
  “De huisartsen trekken opnieuw aan de alarmbel: ze vragen strengere coronamaatregelen en een grondige bijsturing van de teststrategie. “ (=einde citaat). Of de bevolking nog wat meer terroriseren !!!

  Over wat er werkelijk gaande is :
  https://www.frontnieuws.com/de-nep-covid-pandemie-werd-georkestreerd-om-tirannie-op-te-leggen/
  met enkele citaten :
  “Beste lezers, de buitengewone maatregelen waarvan we getuige zijn in Oostenrijk en Europa en het nieuwsbericht dat Australië covidpatiënten en -contacten in quarantainekampen onderbrengt, vormen het bewijs dat de Coronamaatregelen niets te maken hebben met de volksgezondheid, bericht Paul Craig Roberts. Zowel HCQ als Ivermectin zijn bekende covid genezende en preventieve middelen. Het bewijs is overweldigend. In de grootste provincie van India, Uttar Pradesh, met een bevolkingsdichtheid die drie keer zo groot is als de bevolking van Australië, Canada en Nieuw-Zeeland samen, werd covid beteugeld door het gebruik van Ivermectine. In geen enkel land heeft het Covid-19 vaccin succes gehad, laat staan succes zoals Ivermectine in India.” (=einde citaat).
  Dit laatste sluit aan bij het artikel over Japan gepubliceerd bij Golfbrekers.
  En dan het belangrijkste :
  “Bovendien is grondig vastgesteld dat de mortaliteit van Covid in wezen beperkt blijft tot ernstig zieke mensen die niet worden behandeld met HCQ of Ivermectine wanneer zij Covid oplopen, maar die aan hun lot worden overgelaten en wanneer zij daar niet in slagen in ziekenhuizen worden gedood met beademingsapparatuur of Remdesivir, twee bewezen zeer onsuccesvolle “behandelingen”. (=einde citaat).

  En over de oorlog tegen de niet gevaccineerde :
  https://www.frontnieuws.com/de-oorlog-tegen-de-ongevaccineerden-is-een-wanhopige-poging-om-de-controlegroep-te-demoniseren-en-te-vernietigen/

  Er is echter ook goed nieuws voor deze groep niet gevaccineerde :
  https://www.frontnieuws.com/de-prik-werkt-50-procent-minder-doden-onder-de-ongevaccineerden/

  En dan over het bedrog, waar bij Golfbrekers reeds vroeger naar verwezen werd op basis van de getuigenis van een Italiaanse psychiater, een nieuwe klokkenluider :
  https://www.frontnieuws.com/crises-in-slovenie-klokkenluider-verpleegkundige-zegt-dat-politici-zoutoplossing-krijgen-in-plaats-van-mrna-prik/
  met citaat :
  “Nummer 1 is de placebo, zoutoplossing. Nummer 2 is het klassieke mRNA. Nummer 3 is een RNA stukje met daarin het oncogen, gelinkt aan het adenovirus dat bijdraagt aan de ontwikkeling van kanker. Ze zei dat degenen die het flesje met nummer 3 krijgen, binnen twee jaar na het krijgen van de prik weke delen kanker zullen ontwikkelen. “ (=einde citaat)

  Dit kwam ook al aanbod in de USA :
  https://stateofthenation.co/?p=97966
  met titel :
  “VAXgate Scandal in Slovenia: Vaccine Bottles have Code #s for either Placebo, Vax, or Killshot “ (=einde titel)

  Over de toestand in Afrika :
  https://stateofthenation.co/?p=98132
  met titel :
  “With Low Vaccination Rates, Africa’s COVID-19 Deaths Remain Far Below Europe & US — Covid injection deaths?! “ (=einde titel).

  En specialisten (sic) breken hier hun hoofd over :
  https://www.frontnieuws.com/deskundigen-verbijsterd-over-het-mysterieuze-feit-dat-minder-dan-6-van-de-bevolking-in-afrika-is-gevaccineerd-maar-dat-dit-land-de-covid-ramp-heeft-weten-te-vermijden-in-tegenstelling-tot-europ/

  Over de toestand in de volgende landen :
  https://www.frontnieuws.com/gibraltar-ijsland-taiwan-en-israel-schetsen-een-somber-beeld-voor-de-gevaccineerden/
  met een citaat :
  “En in Israël verklaarden twee onderzoekers dat “vaccinaties meer sterfgevallen hebben veroorzaakt dan het coronavirus in dezelfde periode zou hebben veroorzaakt”, bericht Uncutnews.ch.” (=einde citaat)

  En ook de medische wereld blijft niet gespaard :
  https://www.frontnieuws.com/oogst-wat-je-zaait-artsen-vallen-sinds-half-oktober-als-vliegen-in-sterfgevallen-omschreven-als-onverwacht-overleden-en-plotseling-overleden/

  En steeds het bedrog over de doodsoorzaken :
  https://www.frontnieuws.com/pandemie-van-de-gevaccineerden-officiele-gegevens-tonen-aan-dat-91-van-de-covid-19-sterfgevallen-sinds-augustus-onder-de-volledig-gevaccineerden-waren-maar-ze-willen-de-ongevaccineerden-in-lockdown/
  met citaat :
  “Het publiek wordt herhaaldelijk voorgelogen door verkozen functionarissen, ongekozen adviseurs en de mainstream media, die allemaal beweren dat de wereld momenteel een Pandemie van de Ongevaccineerden beleeft. Dit kan niet verder van de waarheid liggen, schrijft Dailyexpose.uk.”

  In deze brug is er een uitgebreide analyse met cijfers en grafieken.
  En waar ze naar toe willen :
  https://www.frontnieuws.com/zuid-afrikaanse-arts-covid-injecties-bedoeld-om-de-wereldbevolking-te-verminderen-door-miljarden-te-vergiftigen/
  met citaat :
  “De sterfgevallen die bedoeld zijn om de vaccinaties te volgen, zullen nooit op het gif kunnen worden vastgepind. Ze zullen te divers zijn, er zullen er te veel zijn, en ze zullen in een te groot tijdsbestek vallen om ons te laten begrijpen dat we vergiftigd zijn,” zegt Dr. Shankara Chetty.” (=einde citaat)

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/pfizers-wereldwijde-oorlog-tegen-kinderen-bereikt-israel-en-canada/
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/regering-vs-staat-klaar-om-door-gates-aangekondigde-engel-des-doods-pokkenvirus-los-te-laten/
  Ik verwijs naar de volledige teksten in alle voormelde bruggen.

  Alleen al op basis van de voormelde info, een zeer beperkte opsomming uit de massa die beschikbaar is, moet het nu toch meer dan duidelijk zijn dat we momenteel in een biologische, psychologische en economische oorlog zitten tegen onze Westerse maatschappij, die moet vernietigd worden voor The Great Reset van Schwab en consoorten.
  En op een kleine minderheid na, zwijgt men of werkt men er nog aan mee. Van vrijwilligers kan men niets eisen, alleen vriendelijk vragen, maar van diegenen die verkozen werden en er voor betaald worden, kan en moet men dit wel eisen. Of werken ze daar allemaal aan de “ruwe steen…?”

  Er zijn nu wel massale protesten, maar gaan die iets uithalen ? :
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/kunnen-de-massale-protesten-in-het-westen-de-great-reset-staatsgreep-tegen-onze-samenleving-nog-stoppen/

  Ik denk het niet, want zolang de 2 Olifanten in de kamer niet worden genoemd en aangesproken, zal het alleen maar van kwaad naar erger evolueren.
  En poging daartoe is er in de volgende bruggen :
  https://www.henrymakow.com/communism_disguises_illuminati.html?_ga=2.163241535.2079898402.1637691125-2076584815.1637427539
  https://www.henrymakow.com/2021/11/Rabbis-Reveal-Kabbalist-Dogma-Behind-Genocide.html?_ga=2.119674123.2079898402.1637691125-2076584815.1637427539
  Men zegge het voort..(vrij naar Freddy zaliger).

  • Belangrijk in de strijd tegen het bedrog is het besef dat virologie een nepwetenschap is. Er is nog nooit een bestaan van virussen bewezen; men denkt met virussen te werken in laboratoria terwijl men in werkelijkheid met stervend weefsel bezig is. Weefsel dat afgenomen wordt van een levend organisme sterft; dat is de gang van de natuur. Maar “de wetenschappers” nemen weefsel, vergiftigen het met chemicaliën, en omdat het dan sterft beweren ze dat ze een virus geïsoleerd hebben, wat dus niet waar is. Dr. Stefan Lanka legt uit dat er geen “controle-experimenten” gedaan worden; wanneer men dat wel doet komt men tot het besef dat virologie geen fundamenten heeft.

   Virologie is dan ook één van de leersystemen die geloofd worden op het woord van het sciëntistisch priesterschap zonder enig bewijs en staat in het kader van het gnostisch-pantheïstisch concept van een evoluerende kosmos.

   Wanneer men de nepwetenschap virologie weerlegt doorboort men het hart van het leugen-narratief van het bewind genaamd “covid”, want geen bestaan van virussen betekent geen bestaan van “covid”. En wanneer men weet dat “covid” niet bestaat, dan weet men ook dat de gifspuit van het bewind niet voor de volksgezondheid bedoeld is maar voor een duivelse agenda en dat “de maatregelen” niet over het beschermen van de zwakkeren gaan maar over mentale controle, “MKUltra”-technieken uitgevoerd op grote schaal.

   Voor sommige verzwakte mensen kan de griep dodelijk zijn, en dat was al zo voor 2020; geneeskrachtige voeding en kruiden, zonlicht en een authentiek geestelijk leven versterkt een persoon tegen ziekten zoals de griep. Wanneer men echter dodelijk gif laat inspuiten wordt men verzwakt, en wanneer men dan de griep krijgt zal men daar zwaarder aan lijden. De bedriegers schrijven die situatie dan toe aan het “covid”-hersenspinsel en wijzen met hun hypocriete vinger naar diegenen die zich niet willen laten vergiftigen alsof zij de schuld hebben aan het leed van de vergiftigden.

Reacties zijn gesloten.