Mengt de paus zich in de Amerikaanse kiescampagne?

Deze paus heeft zowat over alles een mening.  Hij bemoeit zich liever met andere religies dan met het katholicisme.  En nu vond hij het blijkbaar nodig kiesadvies te geven over de Amerikaanse presidentskandidaten.  Zo zou Donald Trump volgens zijn niet zo bescheiden mening geen christen zijn.  Wat volgt?  Gaat hij mee op campagne met Bernie Sanders of is deze nog te rechts voor Zijne Heiligheid? 

Lees meer…

 

7 gedachten over “Mengt de paus zich in de Amerikaanse kiescampagne?

 1. Wordt het weer zoals vroeger? Op de verkeerde stemmen en in de ban geslagern worden?

 2. Als ISIS voor de deur van het vatikaan staat zal hij bidden dat Trump president is.

 3. Men hoort hier niet de paus, maar een door de loge gecontroleerd individu, die bovendien de belangen dient van de “immigratie mafia” waarvan Soros momenteel het uithangbord is, als “groot importateur”.
  Trump had hem van antwoord kunnen dienen en de paus ontmaskeren, maar hij moet ook zwijgen.
  Ze worden trouwens beiden “gechanteerd” door dezelfden.
  Hier wordt dan ook een “ergerlijke komedie” opgevoerd.

 4. Hoe zou onze heilige vader IS strijders noemen , barbaars krapuul van de ergste soort , of verloren zonen . Hoe zou hij over de Belgische politiek oordelen , totaal ondemocratisch omwille van een cordon . Dat is geen Paus maar een politieke figuur met enkel aanhangers die zijn ring of…..kussen .Hij zou beter zijn leger inzetten tegen IS om zijn gelovigen te beschermen. Nu weet ik niet of zijn leger beschikt over F-16 gevechtsvliegtuigen !

 5. luchtmacht v/d paus :de engel Michaël !!Drakendoder !!

  zie maar op ‘t pakje sigaretten “groene michel”

Reacties zijn gesloten.