Men zegge het voort

Aankondiging FreddySoms moet men het kunnen bewijzen  !!!

Tijdens een gesprek met iemand die onze vorige bijdrage had gelezen diende ik vast te stellen dat men
dacht dat ik opnieuw een aprilgrap had geschreven. Toen in vertelde dat ik wel een paar fotos zou kunnen vinden om het bewijs te leveren dat ik niets anders dan de waarheid had geschreven ontving ik de raad dat dan maar trachten te doen.

Juist voor mijn vertrek uit Peking bleek het inderdaad niet moeilijk om een reeks fotos te ontvangen van de receptie waar de vice eerste minister van China aanwezig was alsook de minister van cultuur.

De huidige bijdrage is dus zeer kort van tekst maar ditmaal voegen we er enkele fotos bij hetgeen op onze blog ongebruikelijk is.

FVG China
De man naast mij en achter de vice-eerste minister is Jorge Borrell de vroegere voorzitter van het Europees Parlement.

Ik heb hier niet kunnen vernemen of mevrouw Liu Jangong ook een blog heeft en indien ja of ze er dan speciaal voor haar lezers heeft op vermeld dat de man achter haar een Vlaams Belanger van Wommelgem is Freddy Van Gaever genaamd!!!

Vanuit Peking wens ik iedereen een gezellige  1ste Mei toe.

Freddy Van Gaever