Media manipulatie

mediamanipulatie“Wij moeten vanzelfsprekend pro regering berichten”

dixit Claudia Zimmerman, onafhankelijke medewerkster van WDR.   De journaliste meent dat de publiek-rechterlijke zenders tijdens de vluchtelingencrisis verplicht pro regering moeten verslag uitbrengen.
Tijdens een interview met de Nederlandse radiozender L1 verklaarde Claudia Zimmerman: ‘Wij zijn een publiek-rechterlijke zender en zijn daarom verplicht het probleem in een meer positieve wijze te benaderen.’  WDR ontkent.   Lees meer…

Lees ook: Reporters, politie en politiek dragen muilkorf

1 gedachte op “Media manipulatie

  1. van manipulatie gesproken,
    Juist gelezen op Elsevier;

    Klimaat

    Een ander saillant document is een brief die Bin Laden aan het Amerikaanse volk schreef. Daarin betuigt hij steun aan de Amerikaanse president Barack Obama in zijn gevecht tegen ‘de catastrofale klimaatverandering’ en pleit hij ervoor ‘de mensheid te redden’.

    Ook deze brief bevat geen datum, maar de Amerikaanse inlichtingendiensten schatten dat hij dateert uit 2009, net nadat Obama zijn aantreden maakte. ‘De strijd tussen twee van de grootste culturen op aarde bevindt zich in de schaduw van de catastrofale klimaatomstandigheden. De wereld is beter af in het bestrijden van klimaatverandering, dan in het bestrijden van de islam’, schreef Bin Laden in de brief.

Reacties zijn gesloten.