Maskerade, aflevering 36

How To Clean A Fabric Coronavirus Face Mask And How Often ...

Voor ons is het duidelijk: het land b is onbestuurbaar. De coronatoestanden hebben het de genadeslag gegeven. Misschien moet er een minister bijkomen, die ons leert hoe de was te doen?

Wassen op 30 of 60 graden? Welles-nietes rond mondmaskers Avrox

Bij de petanquefederatie Vlaanderen gingen ze niet over één nacht ijs:

2 gedachten over “Maskerade, aflevering 36

 1. Als ik de voorgeschiedenis bekijk van de bestelling van de mondmaskers via een obscure firma Avrox, en het resultaat ervan, dan zie ik een internationale georganiseerde fraude. Doet denken aan Eurosystems, de obussen, Augusta – Dassault om er enkele op te noemen. In dit geval zijn de mondmaskers maar een middel, het is dan ook niet de bedoeling dat ze gedragen worden en nog minder dat ze gewassen worden. Bij een dergelijke fraude, is het ook naïef te denken dat men kwaliteitsvolle materialen zou gebruiken, want anders blijft er niets meer aan de vingers plakken van al de “mangeurs” die er bij betrokken zijn.
  De uiteindelijke vraag is dan ook :
  Waar zal het geld van de “aankoop” uiteindelijk belanden?.
  Ik acht het ook niet uitgesloten dat de “combine” ook gebruikt zal worden om de Belgische regering onder druk te zetten voor deelname aan de bombardementen in Syrië, rekening gehouden met de persoon die dit heeft aangeklaagd, en wetende welke belangen hier werkelijk gediend worden.
  Ik vermoed dan ook , dat éénmaal de beslissing is gevallen om Syrië te bombarderen, de ganse Avrox combine, zal verdwijnen in de plooien van de geschiedenis.

 2. @Lovenaar,
  Kort en bondig, deze leverancier is een Palestijnse aanhanger zijn cliënteel bestaat uit terroristen en bajesklanten,.

Reacties zijn gesloten.