Man onthoofdt vrouw om zijn vredevolle intenties te bewijzen

Afbeeldingsresultaat voor peaceful islam cartoonHij probeerde zijn ex-collega’s te overtuigen van de islam deugden, waarin hij niet slaagde.  Als ultiem bewijs sneed hij een vrouwelijke collega het hoofd af.  De poco pers vroeg zich af of dit nu echt onder terrorisme of ongeoorloofd geweld op de werkvloer te klasseren is.

Dit gebeurde in Oklahoma, in de VSA, waar presidentskandidate Hillary Clinton zoals Barack Obama, als het ware in trance het mantra herhaalt over de goedertierendheid, de vredeswil, de zegeningen van de islam.

hillary-clinton-muslim-islam

Meer info hier.

5 gedachten over “Man onthoofdt vrouw om zijn vredevolle intenties te bewijzen

  1. Ik zou dat klasseren onder stoute Islam fratsen . Wij moetende toekomstige US president op haar woord geloven ,want die kan het weten ! Islam people zijn erg tolerant .Ze hebben helemaal niks met terrorisme te maken en zijn uitermate vredelievend ! Toen kwam er een varken met een lange snuit en het vert…..is uit, lieve onnozele kijkbuiskindertjes

  2. Dan kan je beter een vrouwelijke collega versieren om iets aan je collega’s te bewijzen. Al wil mijn vrouw daar niet van weten. 😉

  3. En dan heb je iemand als Jambon die van ons eist dat wij respect hebben voor de koran/islam omdat daar niets mis mee is.

    • Ik heb samen met Jambon 6 jaar in de gemeenteraad gezeten, ik voor Vlaams Belang uiteraard. Ik neem Jambon al lang niet meer serieus. Niettegenstaande hij de sterke man en strateeg is bij N-VA. Je kan je dan afvragen wat de rest daar dan is.

  4. Voor de Islam is dit normaal. Want een vrouw is gewoon een gebruiksvoorwerp. Als je je daar mee kunt bewijzen door dat voorwerp onklaar te maken dan doe je dit toch gewoon als vredelievende moslim zijnde.

Reacties zijn gesloten.