4 gedachten over “Lullen in en over de politiek

 1. Voor politiekers is er maar ėėn regel van toepassing nl. “Lullen en zakken vullen” ėn uiteraard familie en vrienden bedienen met postjes, kijk maar naar de huichelaar uit Gent die eerst Vlaanderen en België heeft bescbadigd en daar nu mee bezig is Europa te beschadigen.

  • Jean, We hebben je antwoord moeten filteren. Het risico bestaat dat deze webstek gesloten wordt bij wat men “opruiende, beledigende, haatdragende” taal noemt. Graag begrip.

   • @ Jean, We zijn allemaal dermate gefrustreerd, toch de brexit zou weleens het begin van het einden kunnen zijn EU , de belangrijkste fase in de Brexit is het sluiten van de grenzen, waarmee ik een immigratie stop bedoel., we gaan Engeland en Amerika nog nodig hebben.
    Momenteel mag je enkel internet gewijs schampen op wat politiek correct is, dat is het spel.

 2. Al van het eerste uur , VB hebben we Jambon goed gekend, het was een inschikkelijk persoon die de problematiek goed begrijpen kon, als burgervader was hij een vader voor zijn Brasschaat, dat hij het federale ‘links’ laat liggen begrijp ik ,daar is geen beginnen meer aan, het confederalisme kan meer invloed hebben vanuit de VL, regering , nog een paar hete zomers tot de vruchten gerijpt zijn.

Reacties zijn gesloten.