Luister naar mijn woorden…

… maar verwacht niet dat ik me ernaar gedraag!

De Britse troonopvolger Charles eiste in Rome “een geweldige oorlogsachtige campagne” tegen de klimaatverandering… Vervolgens vloog hij in een privé vliegtuig naar Glasgow naar de inmiddels niet uit het nieuws te verbannen 26ste komedieshow over het “Klimaat”: COP26.

Charles was niet de enige die vanuit zijn ivoren toren besliste de reis, die naar verluidt “de laatste kans” was voor de redding van het “Klimaat”, in een privé vliegtuig te doen. Voor alle deelnemers waren er meer dan 400 vluchten nodig. Angela Merkel liet zich in een regeringsvliegtuig vervoeren. En de Amerikaanse president Biden… kijk zelf maar naar zijn “voetafdruk” in Schotland (video 2).

Bende komedianten!

Zo zien de privé jets van ‘s werelds jet-set en wereldleiders eruit:

2 gedachten over “Luister naar mijn woorden…

 1. Wie gelooft die mensen nog? Alle maatregelen worden beloofd binnen zovele jaren. Er kan nog niemand het weer voor twee dagen voorspellen en die lieden spelen het klaar een voorspelling te doen voor veel toekomstige jaren wel wetende dat ze op dat moment al van op de zijkant kunnen toekijken en hun handen in de onschuld wassen.

 2. Het ganse klimaat gedoe heeft niets te zien met het klimaat maar alles met de omvorming van de wereld tot een communistische NWO dictatuur. Het gaat hier dan ook om een samenspel tussen het Coudenhove Kalergi plan – Agenda 21 – 30 en de Covid 19(84) samenzwering. Een samenvatting in de volgende bronnen :
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/agenda-21-samengevat-de-opmars-naar-een-nieuwe-wereldorde/
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/hoge-vn-official-geeft-toe-dat-coronavirus-black-lives-matter-en-klimaat-tot-dezelfde-agenda-behoren/
  met citaat :
  “Alles bedoeld voor realisatie ‘Agenda 2030’, een wereldwijd totalitair communistisch systeem waarvoor de welvaart in het Westen moet worden afgebroken – Hoge Commissaris Mensenrechten wil nog geen einde aan lockdowns” (=einde citaat).

  Tal van extreme toestanden, zoals aardbevingen – vulkaanuitbarstingen – overstromingen & droogtes, worden mede veroorzaakt door de mens via de “Geoengeering”, met behulp van het HAARP programma van de DARPA.
  Deze “Geo – engeneering” wordt dan aangewend als oorlogswapen.
  https://www.wanttoknow.nl/wetenschap/klimaat/chemtrails-en-haarp-eerst-conspiracy-nu-officieel-beleid/
  http://www.sonomastatestar.com/opinion/2020/9/15/weather-modification-for-military-gain
  met citaat :
  “Weather modification for military gain – September 15, 2020 Isabella Simoni, Staff Writer
  According to U.S. Air Force document A.F. 2025, “Weather modification will become a part of domestic and international security and could be done unilaterally.. It could have offensive and defensive applications and even be used for deterrence purposes.” The ability to control and monopolize the weather? Sounds taboo, right? However, the U.S. military has a track record for wanting to achieve battlespace dominance. .. “ (=einde citaat).

  En het toppunt van bedrog i.v.m. deze “klimaattoestanden” werd dan bereikt door de capo van Vivaldi, Alexander (Eveline) De Croo :
  https://www.hln.be/buitenland/premier-de-croo-in-glasgow-41-doden-bij-overstromingen-in-juli-waren-eerste-belgische-klimaatslachtoffers~a445e835/
  met citaat : “Premier De Croo in Glasgow: “41 doden bij overstromingen in juli waren eerste Belgische klimaatslachtoffers” – Premier Alexander De Croo (Open Vld) heeft tijdens de klimaatconferentie in Glasgow (COP26) de andere aanwezigen aangespoord tot (meer) actie: “Ofwel overwinnen we de klimaatcrisis samen, ofwel overwinnen we ze helemaal niet”, zei hij tijdens zijn toespraak. De Croo had het ook over de 41 dodelijke slachtoffers van de overstromingen in juli en noemde hen “de eerste slachtoffers van de klimaatverandering in mijn land”. “ (=einde citaat).

  Deze slachtoffers vielen niet als gevolg van het klimaat maar door het geknoei van Vivaldi, een communistische loge maffia bende, die de voorafgaande waarschuwingen negeerde, en door de sabotage van de PS maffia staat in Wallonië, waardoor de hulpverlening dan ook een chaos was.

  Om een klopjacht te organiseren op Jurgen C. ,een politieke vijand, was er echter geen tekort aan middelen.

  En Vlaanderen draait nu op voor de kosten via het akkoord van Asssuralia met het Waalse Gewest en via de federale lening van 1,2 miljard euro aan datzelfde Waalse Gewest.
  https://www.hln.be/home/federale-regering-geeft-lening-van-1-2-miljard-aan-wallonie-voor-wederopbouw~af9cc897/
  met citaat :
  “De federale regering maakt 1,2 miljard euro vrij voor een noodlening aan Wallonië na de verwoestende overstromingen van half juli. Dat hebben premier Alexander De Croo (Open Vld) en Waals minister-president Elio Di Rupo (PS) donderdag bekendgemaakt op een persconferentie. De premier pleitte er ook voor de oprichting van een interfederaal solidariteitsmechanisme om toekomstige rampen als die in Wallonië op te vangen…..Het gaat om een lening op tien jaar met een vaste “marktconforme” rente, die vanaf 2025 moet worden terugbetaald………
  Hoe hoog die rente precies is, is niet duidelijk, maar minister van Financiën Vincent Van Peteghem (CD&V) zei dat het duidelijk is dat de federale overheid daar geen “win” aan zal hebben. “Wij gaan de tarieven die wij daarvoor betalen ook zo doorgeven aan het Waals gewest. Het is dus een win-win voor iedereen, waardoor we die wederopbouw snel kunnen gaan realiseren”. (=einde citaat).

  Die lening & rente zal nooit terug betaald worden. Op de koop toe wil men een nieuw systeem van plundering oprichten : “…..interfederaal solidariteitsmechanisme…”, waar de Vlamingen nooit zullen kunnen van genieten, en enkel moeten toe bijdragen. De transferten van ruim 15 miljard euro per jaar zijn blijkbaar nog niet genoeg.

  Dit geld dient dan om een rot corrupte P.S. maffia staat in leven te houden, via Vivaldi, onder het motto : “Soort zoekt soort en soort verdedigt soort”.
  Ondertussen wordt Vlaanderen dan op alle mogelijke gesaboteerd via de Covid 19(84) terreur en Agenda 21 -30 sabotage. Een hond bijt de hand niet die hem eten geeft, het voormelde rot corrupte soort doet dat wel.

  En nog iets : bij de overstromingen in Wallonië, maar ook in Duitsland, zijn er aanwijzingen van een menselijk ingrijpen, en dan ook van een aanslag op de veiligheid van de staat. Dit werd ter kennis gebracht van al de bevoegde instanties, en dit werd dan gevolgd door een “oorverdovende stilte”. In het licht daarvan zijn de commentaren van Alexander (Eveline) De Croo in Glasgow dan niet alleen een tergend bedrog, maar ook een de facto medewerking aan de doofpotstrategie bij deze aanslag op de veiligheid van de staat. Of een daad van verraad, de zoveelste.
  Of waar Eveline en het Pegasus spionage schandaal al niet goed voor zijn.

  Waar zit het Comité I ? Als men weet wie daar voorzitter is en van waar die komt en met wat die bezig is, dan zit daar het Paard van Troje. Een bron, weliswaar in het Frans :
  https://www.laicite.be/magazine-article/notre-democratie-excessivement-fragile%E2%80%85-entretien-serge-lipszyc/

  En met deze rot corrupte PS maffia, met bloed aan de poten, wil broeder Bartje, de Grote Lijder, aan tafel gaan zitten.
  Op zijn eigen volk kotst hij !!! Hij kan dan ook model staan voor het citaat van Cicero over de verrader.
  Hoe lang gaat men nog aan Vlaamse zijde blijven zwijgen ?? Er is immers genoeg drek op de mesthoop om de Vivaldi bende elke dag aan te vallen.

Reacties zijn gesloten.