‘Linkse auteur’ geeft het toe…

Geert Van Istendael haalde het nieuws in Duitsland.  Hij ‘durft’ als ‘eerder links georiënteerde schrijver’ heilige huisjes neer te halen door te stellen: “Het is onzin te zeggen dat het niets met de islam te maken heeft. Ze roepen niet ‘leve Christus of leven Lenin’, maar wel Allahu Akbar!”

Ondertiteling en geautomatiseerde vertaling via icoontjes onderaan.

2 gedachten over “‘Linkse auteur’ geeft het toe…

 1. wil men nu eens ophouden met de van istendaels en de vandertaelens op te voeren als de grote behoeders van ons volk tegen de islamisering, alstublieft !
  Deze zelfverklaarde kenners en universele denkers hebben hun ganse leven iedereen gedemoniseerd die maar één woord van voorbehoud durfde te spreken tegen de vrolijke multiculturele verrijking.
  Dat soort clowns die zich als geestelijke leider ontpoppen omdat ze ineens het licht gezien hebben, hebben eerst gecollaboreerd dat het geen naam heeft, en eisen nu weeral hun groot gelijk op, want zij waren toch de chouchous van het links gebroed. Gebroed? jaja, kijk eens bij de meest vernielende betogingen van de laatste vijftig jaren, en je kan er niet naast kijken dat de grootste geweldplegers daar zitten. Je zou zeer verwonderd zijn mocht je echt weten wie tussen de bloemenneerleggers en de kaarsjesaanstekers en koorzangertjes op het Muntplein zitten, er zit verdomd veel gevaarlijk gespuis tussen dat love and peace scandeert maar eigenlijk maar één doel heeft: dood en vernieling zaaien.

  Maar terug naar de geertjes en de luckasjes en hun bewonderaars: beste grote seigneurs van de weldenkendheid, honderdduizenden gewone burgers die die islammiserie hadden zien aankomen en daarvoor gewaarschuwd hadden, hebben het licht al veel eerder gezien dan jullie. Jullie twee en uw aanbidders, jullie zijn niet geloofwaardig, meer nog, jullie hebben de etterbuil bewust vergroot, hou nu toch eens jullie mond dicht, want uwen adem stinkt.

  Quousque

 2. Volledig akkoord met uw analyse dat zij hun recht van spreken hebben verkwanseld, en nog erger,dat zij met hun zogenaamd intellectueel gelal verschillende generaties hebben besmet .
  Veelal vond hun links discour,als gezagsfiguur,via het onderwijs,zijn weg naar beinvloedbare jonge mensen en dragen zij dan ook een verpletterende verantwoordelijkheid voor de ontstane linkse maatschappij.
  Spijtig genoeg zijn er nog veel te veel mensen met een stinkende adem tussen ons.

  Vriendelijke groeten.

Reacties zijn gesloten.